1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Live-id ja Windows Phone

Keskustelu osiossa 'Windows Phone', aloittaja nuudeli, 26/12/13.

 1. nuudeli

  Liittynyt:
  14/11/02
  Viestit:
  79
  Tykkäykset:
  2
  Ongelma on valita sopiva Live-id Lumiaan. Eli tällä hetkellä minulla on oma domain kytketty MS:n domains.live.com (custom domains) palveluun. Lisäksi on "muutama" muukin tili ms:llä ja tuon domainin hallinnointikin tarvitsee pakosta "normaalin" live-id:n.

  Käyttääkö kukaan puhelimen live-id:nä custom domainia vai kannattaako aina käyttää ms:n domainilla olevaa tunnusta? Mitäs jos oman domainin vie pois MS:ltä, niin miten käy esim. puhelimeen ostetun tavaran? Ilmeisesti custom domainin kanssa ei voi vaihtaa ensisijaista aliasta, joka olisi voinut olla kiertotie siirtää ostettu tavara oman domainin tililtä MS:n domainin tilille?
   
 2. 034

  Liittynyt:
  6/12/07
  Viestit:
  249
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  MICROSOFT LUMIA 950
  En lähtisi itse kokeilemaan. Mulla on "normaalina" id:nä Käsittääkseni ostetun tavaran siirto on aika vaikeaa toteuttaa tililtä toiselle. Voisipa olla jopa mahdoton.

  Hyvä kysymys joka tapauksessa.
   
 3. Infra

  Infra Vuoden foorumilainen 2014 sekä VIP

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  21935
  Tykkäykset:
  6933
  Puhelinmalli:
  iOS sekä Android laitteita
  Sillä ei ole mitään merkitystä minkä niistä tileistä laitat sinne luuriin. Tai no on sillä merkitystä siinä mielessä että jos ostat kaupasta jotain softaa niin ne softat sidotaan siihen kyseiseen live-id:hen (tia siis Microsoft accountiin) ja niitä ei saa siirrettyä.

  Eli kannattaa miettiä ja ottaa puhelimessa käyttöön sellainen Microsoft account jota käytät normaalistikkin. ITsellä esim käytössä MS account custom domainilla.
   
 4. nuudeli

  Liittynyt:
  14/11/02
  Viestit:
  79
  Tykkäykset:
  2
  Näinhän se olisi kaikkein helpointa, mutta voiko custom domain liveId:tä käyttää sen jälkeen kun on ohjannut sähköpostit muualle? Eli hukkuuko ostokset, jos alkaa custom domainilla käyttämään toista palveluntarjoajaa sähköpostille?
   
 5. Infra

  Infra Vuoden foorumilainen 2014 sekä VIP

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  21935
  Tykkäykset:
  6933
  Puhelinmalli:
  iOS sekä Android laitteita
  No kunhan se tili on edelleen olemassa niin ostokset ei häviä. Eli jos siirryt toiselle palveluntarjoajalle niin säilytät sen LIVE ID tilin ja siirrät vaan DNS muutoksilla postien reitityksen muualle.
   

Jaa tämä viestiketju