Mobiili.fi Lisätietoa Galaxy Note7 -räjähdyksistä – miljoona puhelinta takaisinkutsuttiin virallisesti...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy Note7.


  Samsung Galaxy Note7 on nyt takaisinkutsuttu virallisesti Yhdysvalloissa.

  Samsung toimi nopeasti ongelmien ilmettyä ja kertoi lopettavansa Note7:n myynnin ja vaihtavansa kaikki myydyt laitteet. Virallinen viranomaisten kanssa ilmoitettu takaisinkutsu venyi kuitenkin tavanomaiseen tapaan muutamaa viikkoa myöhemmäksi, mutta on nyt tapahtunut Yhdysvalloissa yhdessä CPSC:n (Consumer Product Safety Commission) kanssa.

  Samalla on saatu lisätietoa Note7:n kanssa sattuneista tapauksista. Yhdysvalloissa Samsung on saanut toistaiseksi raportin 92 tapauksesta, joissa Note7 on ylikuumentunut. Näistä tapauksista 26 johti palovammoihin ja 55 kappaletta vahinkoon omaisuudelle, mukaan lukien tulipaloihin autoissa ja autotalleissa.

  Yhdysvalloissa on myyty ja toimitettu karkeasti miljoona Galaxy Note7 -laitetta, jotka kaikki nyt takaisinkutsutaan. Puhelimen palauttavilla on mahdollisuus vaihtaa se uuteen Note7:ään tai vaihtoehtoisesti Galaxy S7 tai Galaxy S7 edgeen tai saada rahansa kokonaan takaisin.

  GalaxyNote7-puhelimet sisälsivät kahden eri valmistajan akkuja, joista Yhdysvaltoihin toimitetuista puhelimista 97 prosentista löytyi mahdoillisesti räjähtävä akku.

  Vasta 15 prosenttia Note7-omistajista on vaihtanut puhelimensa turvalliseen ennen virallisen takaisinkutsun julkistamista.

  Samsung on kertonut, että Note7:n käyttö pitää välittömästi lopettaa, puhelin sammuttaa ja olla lataamatta sitä.

  Yhdysvalloissa turvallisten Note7-puhelinten myynti uusille asiakkaille jatkuu 21. syyskuuta alkaen. Pohjoissa Note7-toimitusten odotetaan jatkuvan lokakuussa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju