Mobiili.fi Lisälaitteet testissä #9: kahdenkympin laatua Microsoftin Comfort-kuulokkeilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2145
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Arvostelimme eilen langatonta latausta tarjoavan Nokia DT-601 -latauslevyn. Tänään jatkamme arvosteluiden sarjaa toisella parinkympin lisälaitteella, nimittäin Microsoftin Comfort-kuulokkeilla. Sopivia kuulokkeita etsivien kannattaa lukea myös keväällä julkaistu arvostelu Xiaomi Piston 2:sta, joka on yhä edelleen yksi markkinoiden parhaimmista halpakuulokkeista.

  Kaikki aiemmat lisälaitetestit ovat luettavissa alta:
  Arvostelussa Microsoft WH-308 Comfort -kuulokkeet


  [​IMG]

  WH-308-kuulokkeet tai tuttavallisemmin Comfort-kuulokkeet, ovat Microsoftin kuulokesarjan halvin vaihtoehto. Vain 20 euro maksavat nappikuulokkeet muistuttavat pelkistettyine väreineen Lumia-puhelimia ja kelpaavat varmasti niille, jotka ovat mieltyneet Microsoftin viime vuosina käyttämään design-tyyliin. Testiin tulleet valkoiset kuulokkeet tahtoivat kauniista ulkonäöstä huolimatta likaantua matkan varrella, joten pidempiaikaiseen käyttöön mustat tai oranssit kuulokkeet voivat olla parempi vaihtoehto.  [​IMG]
  Microsoft Comfort -kuulokkeita kolmessa eri värissä.

  [​IMG]
  Mustat kuulokkeet pakkauksessaan.

  [​IMG]
  Valkoiset kuulokkeet pakkauksesta avatessa.


  Kuulokkeita käytettäessä varsinaiset yllätykset ovat vähässä ja vaikka kehitystä aiemmista WH-108- ja WH-208-malleista on tapahtunut, eivät Comfort-kuulokkeet varsinaisesti erotu hinta-laatu-suhteeltaan. Kuulokkeet kyllä istuvat hyvin korvaan ja äänivuoto on melko vähäistä, mutta verrattuna kovimpiin kilpailijoihin, jää kokonaisuus hieman mitäänsanomattomaksi. Ongelmaksi muodostuu varsinkin äänen säröytyminen korkeammilla voimakkuuksilla, minkä huomaa etenkin musiikkia kovempaa kuunnellessa. Elokuvia katsoessa tai pelejä pelatessa ongelma ei ole yhtä ilmeinen.

  Huolimatta Comfort-kuulokkeiden rajoitteista, ei kyse ole varsinaisesti huonosta tuotteesta. Jos kuulokkeiden ulkoinen design miellyttää omaa silmää, eikä muovisuus haittaa, toimittavat kuulokkeet asiansa kunnialla. Keskinkertaiseksi jäävä äänenlaatu ei tässä hintaluokassa ole kuulokkeille suuri häpeä ja tavalliseen peruskäyttöön kuulokkeet sopivat hyvin. WH-308:n ostaja voikin turvallisin mielin odottaa saavansa parinkympin edestä rahoilleen vastinetta – tätä korkeammalle odotuksia ei kuitenkaan kannata asettaa.

  [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

  Hinta: 17 €

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju