lisää värivaihtoehtoja?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja triacc, 21/3/05.

 1. triacc

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/8/03
  Viestit:
  95
  Tykkäykset:
  0
  N-gagessa on vain kolme värivaihtoehtoa, sininen, lila ja vihreä. Löysin pExtender -ohjelman jolla noita väriteemoja saa käyttöönsä muutaman lisää. Onko mitään ohjelmaa, jolla voisi muutella värejä haluamikseen tai vielä lisätä erilaisia värivaihtoehtoja?
  Luin jostain että jossain c asemalla olevaa ini tiedostoa editoimalla voisi värejä muuttaa, oisko muka totta?
   
 2. mae

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/04
  Viestit:
  231
  Tykkäykset:
  0
  Totta on. Tosin en muista tiedoston nimeä mutta sen on joku niistä c:\system\shareddata inin tiedostoista, googlella löytää lisää tietoa
   
 3. triacc

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/8/03
  Viestit:
  95
  Tykkäykset:
  0

  En nyt löytänyt vielä kunnon ohjeita tuohon. Eikös tuo tiedosto ole jotenkin kopiointisuojattu? Ainaski muutaman noiden tiedostojen kohdalla tuolla shareddata kansiossa herjas ettei voi avata tiedostoa kun yritin kopioida sitä E asemalle, elikkäs muistikortille. Tietäskö joku kikan tähän ja mikä tiedosto se on ja miten sitä pitää muokata, ilman että tulee sählättyä koko puhelin jumiin?
   
 4. mae

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/04
  Viestit:
  231
  Tykkäykset:
  0
  Ei ne ole kopiointisuojattuja vaan käytössä jolloin niitä ei voi muokata. Pari keinoa kjuitenkin on, toinen on tehdä varmuuskopio pc-suitella ja muokata tiedostoa pc:llä ja sitten palauttaa takaisin kakeen tai sitten käynnistää varmuuskopiointi puhelimessa jolloin ko. tiedostoja voi muokata tai korvata.
   

Jaa tämä viestiketju