MobiiliBlogi Lisää tallennustilaa iPhone6/6s-puhelimeen SanDiskin kotelolla: iXpand Memory Case

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2128
  Tykkäykset:
  4
  Uhkaako uuden iPhonen tallennustila loppua? Tämä ei ole mitenkään mahdotonta, sillä yhtiön lippulaivamallissakin perusversio tulee edelleen 16 gigatavun tallennuskapasiteetilla, eikä Applen puhelimista ole koskaan löytynyt muistikorttipaikkaa. Niinpä käyttäjä joutuu laitetta ostaessa miettimään tarkkaan, minkä variantin ottaa, jotta tallennustilan kanssa ei tule ”vaikeuksia” tulevaisuudessa. Käyttäjät, joka tarvitsevat puhelimeensa erityisen paljon tilaa joutuvat todennäköisesti hankkimaan 128 gigatavun muistilla varustetun mallin, joka maksaa iPhone 6s:n osalta 979 euroa. Edellisen sukupolven osalta 128 gigatavun versiota ei ole enää edes saatavilla, vaan vaihtoehtoina ovat 32 ja 64 gigatavun mallit.

  Muistikortteihin ja muihin tallennusratkaisuihin erikoistunut SanDisk pyrkii ratkaisemaan Applen älypuhelinta koskevan sisäiseen tallennuskapasiteettiin liittyvän ongelman uudella tuotteellaan: iXpand Memory Case. Kyseessä on iPhone 6– ja iPhone 6s -puhelimille suunniteltu kotelo, joka on saatavilla 32, 64 ja 128 gigatavun tallennustilalla. Kooltaan se 151,1 x 76,2 x 14,9 millimetriä, eli se ei tee iPhone 6s:stä (138,3 x 67,1 x 7,1 mm) mahdottoman kokoista, vaan pitää sen kohtalaisen sulavana. Kotelon väreihin kuuluvat punainen, sininen, minttu sekä harmaa.


  [​IMG]

  [​IMG]

  Pelkän tallennustilan lisäksi SanDiskin uutuus tuo lisää tukea ja suojaa iPhoneen sekä mahdollistaa lisäakun yhdistämisen koteloon, jolloin kokonaisuuden avulla voi halutessaan parantaa myös puhelimensa toiminta-aikoja. Kyseinen SanDisk iXpand External Battery -akku sisältää 1900mAh:ta virtaa, kun iPhone 6s:n oma akku on teholtaan 1715 milliampeerituntia, joten lisäakun pitäisi vähintäänkin tuplata puhelimen toiminta-ajat. Akku tunnistaa automaattisesti, kun puhelimen virta on vähissä ja aloittaa sen lataamisen, joten iPhonen sisäinen akku ei ole jatkuvasti latauksessa. Hintaa lisäakulla on Amazonin verkkokaupassa 40 dollaria.

  Pilvipalveluiden kasvattaessa suosiotaan löytyy markkinoilta edelleen paljon kuluttajia, jotka haluavat, että henkilökohtainen data on kokonaan omissa käsissään sekä saavutettavissa myös silloin, kun Internet-yhteydessä on katkos tai pilvipalvelussa on hetkellinen toimintahäiriö. iXpand Memory Case varmuuskopioi halutessaan täysin automaattisesti muun muuassa käyttäjän valokuvat sekä mahdollistaa niiden suojaamisen salasanalla.

  SanDisk on aloittanut iXpand Memory Casen myynnin Amazonissa, jossa sen hinta on 59,99 (32GB), 99,99 (64GB) ja 129,99 (128GB) dollaria. Suuremmalle iPhone 6/6s Plus -puhelinsarjalle tuote ei ole saatavilla. Toistaiseksi ei ole tietoa, onko iXpand Memory Case -kotelo tulossa myyntiin suomalaisille jälleenmyyjille ja mihin hintaan. Sen näyttää aika.  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju