1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Lisää näkyvyyttä, lisää saantia? Tinder päästää pian jonon ohi maksua vastaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]

  Tinder, tuo vilpittömästi vain uusien kavereiden ja tuttavuuksien löytämiseen tarkoitettu sosiaalinen mobiilipeli, on keksinyt uuden tavan parantaa ihmisten parinmuodostusmahdollisuuksia. Siinä sivussa sovelluksen tekijät ovat löytäneet uuden tavan tehdä rahaa. Tinder Boost nostaa käyttäjiä jonon kärkeen, pientä korvausta vastaan tietysti.

  Tinder Boost nostaa käyttäjän profiilin oman alueen profiilien kärkipäähän puolen tunnin ajaksi, jolloin useampi seuranhakija näkee profiilin. Tinderin mukaan näkyvyys voi jopa 10-kertaistua kun Boost on käytössä. Näkyvyys taas tarkoittaa enemmän matchejä, eli pareja, arvellaan Tinderissä.

  Boostia voi hankkia kahdella tavalla. Tinder Plus -tilaajat saavat yhden maksuttoman Boostin joka viikko, ja jos Boostia tarvitaan lisää tai maksullinen Plus-tilaus ei ole käytössä, Boosteja voi ostaa lisää. Hintaa Tinder ei vielä kertonut.

  Tinder Boostia testataan aluksi Australiassa, mutta jonossa etuilu on tarkoitus tuoda myös muualle maailmaan lähiaikoina.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju