Lisää kuvia Galaxy S8:sta – tällä kertaa kolmessa eri värissä

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103
Korealaisen Samsungin tulevaan Galaxy S8 -lippulaivaan liittyvät vuodot jatkuvat. Tällä kertaa jälleen kuvien muodossa. Nyt vuotaneissa kuvissa nähdään puhelin kolmessa eri värissä. Tämän paljastaa etupaneelin väri, joka on kuvissa esiintyvissä puhelimissa hopeinen, harmaa ja kultainen. Aikaisemmat huhut ovat kertoneet, että Galaxy S8 saapuisi markkinoille kaikkiaan seitsemässä eri värissä.

Galaxy S8 saapuu tietojen mukaan myyntiin kahtena versiona: 5,8 ja 6,2 tuuman näytöllä varustettuna. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat ainakin Samsung Exynos 8895 -järjestelmäpiiri (määrätyillä markkinoilla Snapdragon 835 -siru), neljän gigatavun RAM-käyttömuisti, vähintään 64 gigatavun tallennustila, muistikorttipaikka, USB Type-C -portti ja 12 megapikselin takakamera F/1.7-optiikalla.


Galaxy_S8_h2.jpg


Samsung julkistaa Galaxy S8 -lippulaivan 29. maaliskuuta, jolloin yhtiö on virallisesti kertonut pitävän julkistustilaisuuden. Myyntiin laitteen odotetaan saapuvan kuukausi esittelyn jälkeen. Vihjeiden mukaan perusmallin hinta olisi 799 ja suuremman Galaxy S8+:n 899 euroa.

Phone Arena, New images of purported working Galaxy S8 with colorful screen protectors pop up

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom