Mobiili.fi Lisää Black Friday -tarjouksia: nopeimmille tavaraa puoli-ilmaiseksi (päivitetty)

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Ensimmäiset Black Friday -tarjoukset ilmoitettiin jo alkuviikosta, mutta vuorokauden vaihduttua on tarjouksia saatu roppakaupalla lisää. Aiemmissa uutisissamme listasimme muun muassa alle 50 euron älypuhelintarjoukset ja ilman kutsua myytävät OnePlus-puhelimet, mutta tämän jälkeen uusia tarjouksia on julkaistu lähes tunnin välein.

  Aloittaen peleistä ja elokuvista, tarjoaa Discshop kymmenen prosentin alennuksen kaikista peleistä ja kahdenkymmenen prosentin alennuksen elokuvista. Tarjouksia ei ole rajattu tiettyihin tuotteisiin, vaan ostaja voi vapaasti valita, mitkä pelit tai elokuvat verkkokaupasta ostaa.

  Discshopin ohella sekalaisia tarjouksia verkkokaupoissaan tarjoavat Mobiilitukku, Superkauppa ja Rajala. Viimeksi mainittu keskittyy valokuvaustarvikkeisiin, mutta löytyypä valikoimasta myös muutamia mobiililaitteita. Esimerkiksi Nokia Lumia 2520 -tabletin omistajat voivat käydä poimimassa verkkokaupasta itselleen ylimääräisen näppäimistön yhdeksällä eurolla (norm. hinta 199 euroa) ja uutta tablettia etsivät voivat ostaa alkuperäisen iPad Airin tarjoushintaan, joka paljastetaan kello yhdeltätoista aamulla.

  Muista nettikaupoista muun muassa Jimm’s lupaa julkaista omat tarjouksensa aamulla kahdeksalta ja Anttilan tarjouksia voidaan odottaa tuntia aikaisemmin. Tällä hetkellä voimassa olevia tarjouksia pääsee katsomaan Veikon Koneen sekä cdon.comin verkkokaupoista, jotka julkaisivat ensimmäiset tarjouksensa keskiyöllä. Viimeksi mainitusta voi esimerkiksi käydä poimimassa läjän elokuvia tarjoushintaan tai hakea teratavun ulkoisen kiintolevyn vain reilulla 50 eurolla.  [​IMG]
  Black Friday -tarjouksia voi käydä poimimassa muiden ohella myös Soneran verkkokaupasta.

  [​IMG]
  Lisäksi esimerkiksi OnePlus Onen omistajat voivat hakea puhelimeensa suojakuoret vain reilulla eurolla.
  Päivitys:

  Älypuhelinvalmistajista OnePlussan ohella myös Oppo on ilmoittanut juhlistavansa Black Fridaytä erinäisin tarjouksin. Lisätietoja Oppon verkkosivuilta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju