Lisää Android-Nokia-puhelimia tulossa ensi kuussa – Nokia 6 -varauksia Kiinassa jo kymmeniä...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22350
Reaktiopisteet
216

Nokia 6 tummanpuhuvassa ulkoasussaan.


Nokia-puhelinten HMD Global on järjestänyt Kiinassa mediatilaisuuden, josta on tihkunut tietoja Nokia-puhelinten tulevaisuudesta.

Lisää tulossa Mobile World Congressin yhteydessä

HMD Global on aiemmin kertonut aikovansa esitellä lisää uusia Android-Nokia-puhelimia vielä vuoden 2017 alkupuoliskon aikana. Nyt tiedot ovat tarkentuneet kertomaan Mobile World Congressista, joka alkaa Barcelonassa helmikuun lopulla. HMD Global tulisi järjestämään julkistustilaisuuden 26. helmikuuta, ja ilmeisesti luvassa pitäisi olla myös Nokia 6:ta parempi, huippuluokan puhelin.

Nokia 6 myyntiin Kiinassa

Ensimmäisen julkistetun uuden Android-käyttöjärjestelmällisen Nokia-puhelimen Nokia 6:n voi nyt Kiinassa JD.com-verkkokaupassa varata, eli käytännössä ilmoittaa kiinnostuksensa. Näin on tehty jo yli 40 000 kertaa. Varsinainen puhelimen myynti 1 699 juanin eli reilun 230 euron hintaan alkaa 19. tammikuuta.

Mikä on TA-1003? Nokia 6:n kansainvälinen versio?

Jo julkistetun Nokia 6:n mallikoodiksi tiedetään TA-1000. Sen lisäksi samalla myös TA-1003-mallikoodillinen laite on saanut Bluetooth-hyväksynnän.

Koska TA-1003:sta ei tiedetä vielä mitään muuta, on sen merkityksellisyyttä vaikea arvioida. Kyseessä lienee pienin muutoksin lisäversio Nokia 6:sta, mutta onko se sitten tarkoitettu laajasti kansainvälisille markkinoille tai vaikkapa vain esimerkiksi Kiinan läheisille tai siihen kytkeytyville markkina-alueille, kuten Hong Kong, Macao ja Taiwan, ei vielä tiedetä.

Mitään syytä HMD:lle jättää kertomatta Nokia 6:n kansainvälisestä julkistuksesta yhdessä Kiinan julkistuksen kanssa on kuitenkin vaikea keksiä. Nokia 6:n todetaan HMD:n Nokia-sivuilla olevan China exclusive, joten saman puhelimen pikainen julkistus jälkikäteen kansainvälisille markkinoille olisi erikoista.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom