Mobiili.fi Lisää Android Marshmallow -uutisia: nämä puhelimet lisättiin päivitettävien listalle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2148
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  ZenFone Selfie


  Android-käyttöjärjestelmän uusin versio on tänä syksynä julkaistu Android 6.0 Marshmallow. Version julkaisun jälkeen useat laitevalmistajat ovat ilmoittaneet päivitettävistä laitteistaan ja päivitysaikatauluistaan. Nyt joukkoon liittyy Asus omien tietojensa kera.

  Marshmallow-päivityksen saavia laitteita ovat jo listanneet lukuisat laitevalmistajat, kuten Motorola, Huawei, Sony, OnePlus ja jossain määrin myös LG. Lisäksi Google on jo aloittanut omien Nexus-laitteidensa päivityksen.

  Eilen listat pitenivät jälleen, kun Asus ilmoitti omat Marshmallow’n makuun pääsevät puhelimensa. Uusin Android-versio tuodaan seuraaville laitemalleille:

  • PadFone S
  • ZenFone 2
  • ZenFone 2 Deluxe / Special Edition
  • ZenFone 2 Laser
  • ZenFone Selfie
  [​IMG]
  Asus Zenfone 2 Laser


  Itsenäisten laitevalmistajien puhelimet hyödyntävät usein muokattua versiota Googlen puhtaasta Androidista, minkä vuoksi laitteiden päivittämisessä saattaa mennä kuukausia. Tässä on myös yksi syy sille, miksi uusien Android-versioiden laiteosuuden nousevat niin verkkaisesti. Marraskuun alussa Android 6.0 Marshmallow kattoikin vain 0,3 prosenttia kaikista Android-laitteista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju