Mobiili.fi Lippulaivamalli 350 eurolla – mukana kaikki viimeisimmät herkut

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Maailman kolmanneksi suurin matkapuhelinvalmistaja, kiinalainen Xiaomi, on jo nykyisillään tunnettu halvoista puhelimistaan, mutta tuleva Xiaomi Mi5 -malli vie tekniset ominaisuudet kokonaan uudelle tasolle. Xiaomi-fanien pitkään odottamasta uudesta lippulaivamallista on vihdoin saatu lisätietoja ja varsinaista julkistusta voidaan odottaa ensi vuoden huhtikuussa.

  Näillä näkymin puhelimen voidaan odottaa saapuvan kauppoihin neljässä eri värissä – mustana, valkoisena, kultaisena ja pinkkinä – minkä lisäksi Mi5:stä on tarkoitus julkaista myös erillinen plus-kokoluokan malli. Kaikissa malleissa materiaalina käytetään lasia ja alumiinia, ja muotoilua on pyritty pyöristämään aiemmasta Mi4-mallista.

  Teknisten tietojen osalta puhelin on komponenttien juhlaa, sillä suorittimena toimii Qualcommin uusin Snapdragon 820 -suoritin neljän gigatavun RAM-muistilla. Takakamera on tarkkuudeltaan 16 megapikseliä ja etukamera 8 megapikseliä. 5,2 tuuman näyttö toimii QHD-resoluutiolla ja virtansa Xiaomi Mi5 saa reilun 3 000 mAh:n akusta. Tallennusmuistia löytyy versiosta riippuen 16 tai 64 gigatavua.

  Kattavista teknisistä ominaisuuksistaan huolimatta puhelimen paras puoli on todennäköisesti hinta, joka alkaa 2500 yuanista eli noin 350 eurosta. Valitettevasti suoraan Suomen markkinoilta puhelin ei ole saatavilla, mutta ulkomaisten nettikauppojen kautta se on todennäköisesti tilattavissa.

  Alla on nähtävillä eilen nettiin ilmestynyt video Mi5:stä, sekä aiemmin vuotaneita kuvia.


  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju