Linux-gprs vs Windows-gprs

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja mie_, 4/4/03.

 1. mie_

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/2/03
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Täällä foorumilla on paljon puhuttu gprs:n vaivaamasta hitaudesta tai sen jopa kokonaan jumittautumisesta. Torstai-illalla taas gprs tökki. Pääsi kyllä verkkoon, mutta mihkään ei päässyt netissä :( Ajattelin, että ei voi olla ainakaan ruuhkaa. Päätin, että kokeillaan toimisko grps paremmin Linuxissa....niinhän se toimi =) edonkey:lla pääsi välittömästi yli 5kt/s nopeuteeen, kun vastaava nopeus windowsissa oli ollut koko päivän tosi hidasta alle 1kt/s :( Varmaan joku tietävämpi osais säätää jutut kohilleen Windowsissa. Selvästi näyttää, että tällä hetkellä grps toimii paremmin Linuxissa. Nettisivut toki latautuu jo paremmin, koska Linuxin selaimet ovat parempia kuin aina hidas explorer. Operaki hakkaa explorerin Windowsissa.

  DNA GPRS, Siemens m50, Windows 98 vs Mandrake 8.2, Lappi
   
 2. blueice

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  282
  Tykkäykset:
  0
  Jep, meillä huomattu sama jo kauan sitten, varsinkin R600 tykittää linuxissa aika komeesti, toimii kyllä winkussakin, tuntuu että monella täällä purnaavalla on asetuksissa vikaa, kun kuitenkin kaikki laittamani R600:set ovat toimineet moitteetta ja pitkiä aikoja putkeen.
  Noi muille laitetut on w2k ja xp pro ympäristöissä, ja meillä linuxit ollu Red Hattia ja Mandrakea. (Itellä käytössä Xp Pro / Mandrake 9)
   
 3. tanheis

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  174
  Tykkäykset:
  0
  Johtunee siitä, että Linuxin scriptit on viilattu kuntoon kunnolla.
  Ja toinen tekijä on winkun dialup joka kusee ja pahasti.. Muutenkin sellanen jumi aika helposti :p
   
 4. juho

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/7/02
  Viestit:
  128
  Tykkäykset:
  0
  siemens s45 pelaa todella hienosti linuxissa, voisin ehkä väittää että paremmin kuin windowsissa. ja vakaammin. (windowsissa ei ole testattu puoleen vuoteen..)
   
 5. Guest Vieras

  0   0   0

  kun sain puhe-elimen(c55:n) kouriini ekan kerran iskin omaan koneeseen kiinni ja kokeilin linuxissa, doh eihän se tojeksinu(käyttäjä virhe! väärät asetukset) ja buuttasin w2k:n, doh, ainakun lataili jotain niin eikösse hiiri ja kaikki muukin jökkiny... puhelin siis sarjapiuhalla... sitten löysinkin oikeat asetukset tolle liinuxiin ja serverissä on ollu siitä lähtien kiinni ja nätisti toimii, mitä ny tänäänkin on yhteys hyytyny 2 kertaa jo!
  mutta ei se katkase, bitti vaan ei liiku... ja kerkeshän se olla ekan yrittämän jälkeen päällä putkeen semoset 5 päivää... tänään muute ekalla hyytymiskerralla siemens päätti sammuttaa ittensä!(sekoilee latauksen kanssa?) mutta kyllä tuo "oikea" käyttöjärjestelmä hakkaa nuo bugiset viritelmät, tätäkin kirjottaessa alla mandrake 9.1+opera ja yhteydet hoitaa redhat 7.3-->>c55+dnagprs, tietysti proxy on käytössä ja sivut aukeavatkin nätisti vieläpä ilman mainoksia!
   
 6. Guest Vieras

  0   0   0

  lisäystä

  diin, irc on ainoa joka ei toimi kunnolla, parhaillaan noin 20 minuuttia putkeen toiminut, sitten lagi kasvaa irssissä yli 200:n ja sitten lennetään serveriltä... tämä on siis ainoa tyytymättömyys gprs:ssä minun osaltani, mutta kyllä tuo 20e/kk vs. 200e/kk kelpaa minulle näinkin :)
   

Jaa tämä viestiketju