Mobiili.fi Likistä tortut Donald Trumpin niskaan – Flappy Bird -väännös iOS:lle ja Androidille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2184
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Vieläkö muistat Perussuomalaisten keulakuva Timo Soinista tehdyn Flappy Bird -kloonipelin, Happy Flappy Soinin? Nyt myös Yhdysvaltojen politiikan oma ”jytky”, yritysjohtaja, miljardööri ja värikkäistä lausunnoistaan tunnettu presidenttiehdokas Donald Trump on saanut oman vastaavan mobiilipelinsä.

  Trump Dump on pelitavaltaan ”käänteinen Flappy Bird”, eli pelaaja ohjaa hahmoa, joka siivillään räpyttelee yläviistoon, ja pelaajan näpäyttäessä väistää vastaantulevia esteitä alaspäin. Hahmona on tietysti Yhdysvaltain uljas kansallislintu, valkopäämerikotka, joka väistelee muureja, vastaavanlaisia kuin se, jonka Trump haluaisi rakennuttaa Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalle. Ensimmäisen muurin ohitettuaan kotka pääsee vääntämään ison, ruskean tortun erehdyttävästi presidenttiehdokas Trumpia muistuttavan hahmon niskaan. Seuraavan tortun pääsee vääntämään kahden muurin väistämisen jälkeen, sitten kolmen ja niin edelleen.

  [​IMG]

  Trump Dump on tietysti tekijänsä mukaan huumorilla tehty, eikä pyri esimerkiksi edistämään Trumpin vastaehdokkaiden asemaa. Peli on ladattavissa maksutta Applen App Storesta ja Googlen Play Kaupasta. Jos tällainen kakkahuumori siis sattuu viihdyttämään.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju