Liittymän tekstiviestein lähetys netistä

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
6.4.2010
Viestit
1
Reaktiopisteet
0
Onko jollain toisella operaattorilla kuin Soneralla mahdollista lähettää tekstiviestejä netin kautta?

Soneralla tuo toimii OmienSivujen kautta ja siellä ilmeisesti on 20 viestin ilmainen kuukausikiintiö. Mitä sitten tapahtuu kun kiintiö on käytetty, niin kovin moni ei tiedä, Soneran aspa yrittää selvittää. Meneekö palvelu kiinni sen kk:n osalta, laskutetaanko niitä johonkin hintaan vai voiko käyttää esim. liittymän tekstaripakettia?

Kysyn tätä sen takia että harkitsemme joukkueelle liittymän hankkimista ilmoitusten lähettämistä varten. Nettilähetys sen takia, että sellainenkin, jolla ei juuri sillä hetkellä ole fyysistä pääsyä liittymään, voisi lähettää viestit (Joukkueenjohtaja/valmentaja jne..).

Eipä tuon olisi pakko puhelinliittymä olla, jos homman voisi hoitaa jotenkin muuten, mutta lopputuloksen pitäisi olla tekstiviesti. Sähköposti ei sovi kiireellisten viestien lähettämiseen, eikä sellaista kaikilla vielä nykypäivänäkään ole.

Ryhmäviesti olisi myös yksi vaatimus.
 

Derryth

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
353
Reaktiopisteet
8
Saunalahdella nähdäkseni onnistuu omasaunalahden kautta. En tiedä, mikä se ilmaisten viestien määrä kuukaudessa on, olisiko sitten se 20 itselläni, joka tapauksessa 60 viestiä tällä hetkellä käytettävissä, kun en ole tämän vuoden puolella sieltä mitään lähettänyt. Katsoin kuitenkin, että 6 € hintaan on mahdollista tilata paketti, millä saa sitten 100 viestiä sinne lisää. Tuonne pystyy joko pilkulla tai rivinvaihdolla erottelemaan useamman numeron johon viesti sitten vissiin lähtee.
 

totopiiri

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
8.8.2009
Viestit
106
Reaktiopisteet
11
Saunalahti 3G ykköseen kuuluu 40 ilmaista tekstiviestiä kuukaudessa, voi lähettää useaan numeroon, rahalla saa lisää, kuten ed. kirjoittaja mainitsikin. Näppäimistöllä on aika mukavaa kirjoittaa verrattuna kännyyn.
 
Top Bottom