Liittymän siirto toiselle numerolle ja toisinpäin

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Muke, 21/2/07.

 1. Muke

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/12/04
  Viestit:
  178
  Tykkäykset:
  0
  Tarkoituksena olisi ottaa uusi liittymä vanhalle numerolle ja samalla siirtää vanha liittymä uudelle numerolle. Onnistuuko?

  Tapauksessani vanha liittymä on SL SVoLi GSM Reviiri-palvelulla ja uusi olisi Kolumbus KF. One-to-one-ominaisuuden lisäksi KF:ssä on pääosin hiukan edullisemmat min- ja sms-hinnat ja haluasin sen nyt nimenomaan ykkösliittymäksi ykkösnumerooni. Svolin haluasin säilyttää satunnaisen Reviirin tarpeen vuoksi ja perusmaksuttomana siitä kun ei olisi mitään haittaakaan. Uutta Svolia ei enää saa avattua ja sen hinnoittelu on edullisempi kuin muissa SL:n perusmaksuttomissa liittymissä, joissa on vielä riistoavausmaksu uudelle numerolle. Siksi haluan välttää Svolin sulkeutumista numeronsiirrossa.

  Laitoin kyselyä SL:lle, mutta koska vastaaminen vaikuttaa niin hitaalta niin kyselen täältä jos joku osaisi vastata.
   
 2. aimo Vieras

  0   0   0

  Miten puhelun hinnalla on merkitystä, jos on tarvetta käyttää vain Reviirin vuoksi? Hintakattohan on 1 €, maksoi puhelu sitten 0,02 €/min tai 0,13 €/min. Isot avausmaksut vältät avaamalla esimerkiksi Saunalahti Ykkösen (0,66 €/kk) jonka sitten vaihdat Puhu hyvää kuukausimaksuttomaksi liittymätyypiksi.
   
 3. Muke

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/12/04
  Viestit:
  178
  Tykkäykset:
  0
  Niin, näinhän se varmaan pitää toimia. Tuntuu vain melkoiselta säätämiseltä tuo avausmaksun kierto nuin, mutta onpa sitä ennenkin näiden kanssa pyöritelty ja eikai tuo nyt lopulta suurikaan vaiva. Tuo svoli gsm on vain niin eksoottinen liittymätyyppi ettei siitä haluaisi luopua =) Voi kehuskella oman kylän voimistelijatytöille, että tuen heidän harrastustoimintaa ;) tosin tuo tukeminen taitaa loppua nyt joka tapauksessa.
   
 4. SV-3310 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/03
  Viestit:
  2345
  Tykkäykset:
  24
  Jos mainitsit halusi siirtää nykyinen numero pois tuskin se motivoi vastaamaan :) SL:lla voi, aikaisemmin ainakin, tuoda numeron nykyiseen liittymään jolloin nykyinen numero katosi, oma.sl:n kautta tehtynä. Varmaan onnistuisi aspan tekemänä numeroiden vaihto kahden liittymän kesken, joten eiköhän olisi helpointa soittaa SL:lle ja kysyä mitä operaatio maksaisi, kenties 2x numeron vaihdon hinta.
   
 5. Muke

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/12/04
  Viestit:
  178
  Tykkäykset:
  0
  Itsekkin mietin tuota vastaamismotivatiota, nyt kävi niin että tuli vastaus, jossa (tahallaan?) ymmärrettiin väärin hyvinkin selvästä kyselystä huolimatta. Haluavat sitten välttämättä pitää ykkösnumeroni itsellään =) Saa näkyä tuleeko sieltä enää mitään vastausta tai millaisella aikataululla.
   
 6. Muke

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/12/04
  Viestit:
  178
  Tykkäykset:
  0
  Kirjaan tänne lopputuloksen siltä varalta, että joku jostain syystä tarvitsisi samanlaista liittymän ja numeron vekslailua.

  Aspan tyttö koki vastauksen kirjailun liian vaikeaksi ja soitti. Puheli, että liittymän säilytämiseksi numero pitäisi vapauttaa ja ottaa käyttöön 040:na soneran kautta.. Operaatio tilanteessani menisi turhan vaikeaksi, kun tarvekkin ko. järjestelyyn on hyvin pieni, joten pistän normi numeronsiirron kolumbuksen kautta ja avaan uuden sl-liittymän.
   
 7. Tanjuzka

  Tanjuzka Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  11/7/02
  Viestit:
  3338
  Tykkäykset:
  11
  Puhelinmalli:
  Iphone 7
  niin eli siis tuossa tilanteessahan pitäis ensin avata uusi numero toiselta operaattorilta, siirtää se numero 040 numeron päälle numeronsiirrolla ja sit kun se 040 vapautuu ja menee soneralle (alkuperäselle operaattorilleen) niin sieltä sen voi avata ja sit siirtää minne haluaa.

  Eli aikamoinen rumba jos tuohon haluaisi lähteä.
   

Jaa tämä viestiketju