1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Liiku kätevästi: kotimainen lippusovellus nyt laajasti saatavilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  HSL Mobiililippu


  HSL ilmoitti eilen, että sen Mobiililippu-sovellus on viimein saapunut iOS-laitteille. Viime vuonna julkaistu sovellus on siis nyt saatavilla kaikille suurimmille mobiilialustoille.

  Uutuussovelluksella voi ostaa kertalipun kaikille HSL-alueille, eli mukana ovat Helsinki, Espoo ja Kauniainen, Vantaan, Kirkkonummi sekä Kerava ja Sipoo. Tarjolla ovat sekä sisäiset liput että seutuliput ja ostokset veloitetaan käyttäjän puhelinlaskulla.

  Useimpien Mobiililipulla ostettujen lippujen vaihtoaika on 80 minuuttia ostohetkestä. Poikkeuksen tekee koko HSL-alueella kelpaava lähiseutu 3 -mobiililippu, joka on voimassa 100 minuuttia. HSL muistuttaa, että ostetun lipun on saavuttava HSL Mobiililippu -sovellukseen ennen kuin matkustaja astuu liikennevälineeseen tai metron tai Suomenlinnan lautan laiturialueelle.

  HSL Mobiililippu julkaistiin jo viime vuoden marraskuussa, mutta tuolloin sovellus oli saatavana vain Android-laitteille. Myöhemmin Mobiililippu laajensi Windows-puhelimille ja eilen mukaan liittyivät Applen iOS-laitteet.

  [​IMG]
  HSL Mobiililipun käyttöehdot

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju