Liikkuvan kuvan siirto puhelimesta tietokoneen ruutuun

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja nakettaja, 14/11/12.

 1. nakettaja

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/11/12
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  samsung s3
  Moro,

  Onko ideaa miten saisin kännykästä tulevan leffan siirrettyä tietokoneen ruudulle.
  Vaikka kyseessä on samsung S III niin onhan se vähän pieni videoiden katseluun.

  Eli onko olemassa johtoa jolla siirtää kuvaa puhelimesta näyttöön. mini usb hdmi etc??

  Kiitti
   
 2. Switch Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/02
  Viestit:
  1095
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  Nokia N900 + Saunalahti + MLK Nopsa
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Tietokoneen ruudulle, niin vaihtoehtoja useampia. siirtää itse (suojaamaton) tiedosto yhteenosopivalle tietokoneelle, tai toistamalla se suoraan puhelimen muistista, siirtoon vaihtoehtoja useita, langallisa ja langattomia. mm USBin yli. Wifi, BT, 3G

  Jos tietokoneen ruudussa on tuloja, eli käytännössä erillinen näyttö (läppäreissä harvoin), jolloin perinteiset tavat on komposiittivideo, HDMI, jälkimmäinen taitaa Samsung Galaxy SIII löytä lisävarusteella, jos jostain juuri siinä toimivan saa. VGA tukea harvoin luureissa on, eli VGAta varten tarvitaan vielä lisää hinnakkaita adaptereita.

  Samsung Galaxy SIII kohdalla (jos sinulla tuo, kaikki luurit ei tue) yksivaihtoehto on Samsungin markkinoima kohtuu hintainen AllShare Cast Dongle "langaton HDMI adapteri", no ei ihan langaton HDMI, mutta käytännössä suht vastaavaidea, eli purkki näyttöön jossa yhteensopiva tulo ja luuri langattomasti ko boxiin ja ruudun kuvan saa näyttöön, varmista ensin että haluamasi video sillä näkyy (en ole videoita erityisemmin kokeillut), eroaa perinteisesti DLNA toteutuksista siinä että sillä saa sen ruudun kuvan sinne näyttöön. DLNAlla idea streemata sisältöä
   
 4. wxx

  wxx Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  5/4/04
  Viestit:
  300
  Tykkäykset:
  3
  Toi ylempi oli S2:lle. S3:lle käy tuo:
  http://www.verkkokauppa.com/fi/product/48828/dhbkh/Samsung-HDMI-adapteri-Galaxy-S-III-puhelimelle

  Kokemuksia tuosta ensimmäisestä ja hienosti pelaa. BooxTV:n tarkempi laatu oli mukavaa kateltavaa isolta näytöltä.
  Luureina tuolloin Sensation ja S2. Ainoa ärsyttävä ominaisuus oli latauskaapelin kiinnitys-pakko.
  Nyt pitäisi joku hommata S3:lle, mutta tuo 29e hinta hirvittää.
  Tuo AllShare Cast kiinnostaisi kovasti, mutta oon lukenut kahdenlaista kommenttia. Osa kehuu maasta taivaaseen ja osa valittaa ääni-synkkaa, pelit nykii ja vastaavia ongelmia. Eli jotain ongelmia on, ja jää kyllä hyllyyn jos niin. Pitäisi päästä testaamaan ennen hankkimista.
  http://www.verkkokauppa.com/fi/prod...ng-AllShare-Cast-Dongle-langaton-mediatoistin


  Kysymys tuosta, tukeeko se kaikkia Samsung JB-luureja? S3 ja Note2 siis näitä, mutta esim. Note1 mukana kunhan päivittyy?
   
 5. nakettaja

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/11/12
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  samsung s3
  tarkennus

  Eli tarkennuksena että töissämme on netti suljettu valvomossa ja netflix:iä katsoisimme puhelimen kautta.
  Puhelin on galaxy s3 ja näyttö on tavallinen tietokoneen näyttö ilman hdmi liitäntää.
   
 6. Maexxna

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/11/12
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 2
  Ite kävin ostamassa galaxy note 2.lle tuon mikälie mhl adapterin josta linkki e nsimmäisessä vaatauksessa ja ylläripylläri mun puoli vuotta vanha samsungin töllö ei tukenutkaan sitä "tekniikkaa". Enkä edes tienny että näyttöpäätteessäkin tulisi sen tuen olla. Mietin nyt et saisinko tuon allsharecast langattoman toistimenkaan pelittämään vai vaatiiko sekin telkkarilta jotain muutakin kuin tyhjän hdmi paikan??
   
 7. Maexxna

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/11/12
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 2
 8. Hannu83 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  31/5/08
  Viestit:
  1543
  Tykkäykset:
  29
  Puhelinmalli:
  OP5
  Tuskin se mitään tukea tarvitsee, HDMI-liitäntä riittää.
  Oletko kytkenyt laturin adapterin kylkeen?
   
 9. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Tavallisessa tietokoneen näytössä tänäpäivänä voi olla DVI liitäntä, HDMI on DVI yhteensopivapa, mutta alaspäin. Eli saattaa toimia HDMI-DVI adapterin tarvii, DVI ei yleensä monitoreissa tue ääniä, salauksia sun muita HDMI juttuja. Se että toimisi pitää lisäksilöytyä se yhteinen tarkuus, tajuus jne. totokone näytöissä ei ole tai on todella surkea skaalain, eli jos ei naatiiv resoluutiota niin kuva voi olla otdella surkea kokoruutu tilassa. Osa puhelimen HDMI lähdöistä on muita tavanomaisia laitteita ronkelimpia, eli kaikista ei kuvaa tule ulos, ellei luuri ole sitä mieltä että piuhan päässä on kelvollinen laite.

  Suht vanha (199x-20xx) littu ja varsin tavallinen putki tietokonenäyttö voi tarkoittaa että siellä vain analoginen VGA tulo (D-liitin jossa kolmessa rivissä pinnejä), siihen luurin kiinnisaaminen vielä työläämpää ja kalliimpaa, eli sen kaveriksi voisi ostaa vaikka edukkaan läppärin. tai luuria varten ihan oman uuden näytön.

  Valvomo sana tuo mieleen myös muut vaihtoehdot, analogi aikaan on käytetty muitakin kuin VGA ja vaikka olisi littu niin varsinkin kuluttajille on myyty malleja joissa vain analogitulot, sellaisia firmoihinkin eksynyt, tosi useammin lisäksi digitaalitulot, joissain on voinut olla jopa komposiittivideotulo. valvomo sovelluksissa muitakin videotuloja.
   
 10. wxx

  wxx Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  5/4/04
  Viestit:
  300
  Tykkäykset:
  3
  Ei se mitään erityistä tukea vaadi, vaan sen hdmi-liittimen töllöstä. Ostitko siis tuon mikä on S2 vai S3:lle? Toi S2 malli ei toimi uudemmissa. Ja se latauskaapeli tietty kiinni siihen adapateriin, kuten tuossa todettiin. Note1:ssä toimii taas tuo S2:lle oleva malli.
   
 11. Maexxna

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/11/12
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 2

  Ostin sen mykyn joka oli note ykköselle tehty. Laturin kytkin myös ihan oikein,löysin myös jostai sivun mis eriteltiin kaikki töllömerkit joissa on mhl tuki joten kyllä se vaatii muutakin kun hdmi paikan toimiakseen.. jos teillä on sit niin hyvät töllöt joissa on kaikki lisäherkut ja tuet? Itellää sellane riisuttu samsungi 42" full hd


  Edit: joo unohtakaa..olin väärässä.se oli just se s2 myky jonka ostin prismasta ja myyjä viel sano et note2een käypi,ja se telkkujen mhl tukikin on vaa siihe jos käyttää ilman adapteria. Prkl mikä siinäkin on et pitää joka luuris olla eri piuha. Nyt näytti olevan verkkokaupas tuo oikea myky myytävänä s3.lle, senkös nyt sit pitäis käydä note2.een? Vaikkei siel mitään siitä mainitakkaan? Pahoittelen vielä tyhmyyttäni ; D
   

Jaa tämä viestiketju