• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Peruttu Libratone Zipp kannettava kaiutin

Tila
Ei auki vastauksille.
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
2.1.2016
Viestit
40
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
LG G4
Myynnissä alle kuukauden käytetty todella laadukas kannettava langaton Libratone Zipp -kaiutin. Kaiutin jäänyt ylimääräiseksi monihuonejärjestelmän rakentelussa. Takuu voimassa 2/2019 asti. Kuitti tietysti mukaan. Tuotteen ovh Gigantissa 369 €.

Kaupat mieluiten kasvotusten Kuopion seudulla. Postituskin mahdollista, jolloin postikulut lisätään hintaan.

Hp. 110 euroa + postit. Vaihtoehtona myös saman kaiuttimen uudempi versio, jolla hintaa 145 euroa (takuu 3/2019 asti). Yhteydenotot mieluiten spostilla jolappal@gmail.com. Yv:t luen satunnaisesti.

Tarkempi kuvaus tuotteesta:

"Libratonen kannettava, langaton kaiutin jopa kahdeksan tunnin akunkestolla.

Kaiuttimessa on kolme kaiutinelementtiä, jotka yhdessä takaavat 60 W äänitehon ja saman äänenlaadun joka suuntaan 360 astetta kaiuttimen ympärillä.

Zipp-kaiuttimessa on AirPlay ja Bluetooth 4.0 aptx langattomaan suoratoistoon eri yhteensopivista laitteista. Liitä ulkoiset NFC-yhteydellä varustetut laitteet kätevästä napauttamalla.

Tanskalaista designia ja valmistettu tyylikkäistä materiaaleista. Villainen kotelo on helppo vaihtaa.

Ominaisuudet:
- iPhone/iPad/Android -sovellukset
- DLNA
- USB-liitäntä"
 

Liitteet

 • 20170318_091912-1.jpg
  20170318_091912-1.jpg
  438.7 KB · Katsottu: 44
Viimeksi muokattu:
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
2.1.2016
Viestit
40
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
LG G4
Hinta tiputettu minimiin ja vaihtoehtona myös toinen Zipp-kaiutin.

Classic Zipp- kaiutin on myyty. Jäljellä vielä uudempi versio samasta kaiuttimesta.
 
Viimeksi moderaattorin editoima:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom