MobiiliBlogi LG Wine Smart: älykäs simpukkapuhelin maailmanmarkkinoille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  Tämä onkin yllättävää. Vajaa kaksi viikkoa sitten Korean markkinoille esitelty LG Gentle -simpukkapuhelin saapuu myyntiin maailmanlaajuisesti. Samalla puhelin on saanut uuden nimen ja Korean ulkopuolella se tunnetaan LG Wine Smart -mallinimellä. Se on simpukkamuotoon rakennettu Android 5.1.1 -pohjainen älypuhelin joka tulee myyntiin elokuun aikana muun muassa Japanissa, Kazakstanissa sekä valikoiduissa Euroopan maissa. Tässä vaiheessa on epäselvää, nähdäänkö laite lopulta myös Suomessa.

  LG Wine Smart sisältää 3,2 tuuman 480 x 320 pikselin kosketusnäytön, 1,1 gigahertsin Snapdragon 210 -järjestelmäpiiriin, gigatavun verran käyttömuistia, neljä gigatavua microSD:llä laajennettavissa olevaa sisäistä tallennustilaa, kolmen megapikselin takakamera, 0,3 megapikselin etukameran, 4G LTE:n , WiFi:n (802.11 b, g, n), Bluetooth 4.1:n ja vaihdettavissa olevan 1700 milliampeeritunnin akun.


  [​IMG]

  LG uskoo, että simpukkapuhelimille löytyy edelleen omat asiakkaansa. Perusteluina yhtiö on kertonut The Verge -julkaisulle neljä seuraavaa esimerkkiä, joille Wine Smart soveltuu:

  1. Puhelinta käytetään pääasiassa puhumiseen, ei pelaamiseen tai verkkosurfaamiseen.
  2. Halutaan nuorien lapsien olevan yhteydessä, mutta ei pelien häiritsemänä (heikko resoluutioinen näyttö tekee pelaamisesta hankalaa, jonka lisäksi pelien pelaaminen vaakatasossa on lähes mahdotonta).
  3. Vanhemmat ihmiset, jotka ovat tottuneet perinteisiin painikkeisiin ja kokevat kosketusnäytön pienet elementit hankalina.
  4. Käyttäjät, jotka toisinaan tarvitsevat älyominaisuuksia tarkistaakseen asioita ja lähettääkseen viestejä.

  LG tulee ilmoittamaan tarkemmat saatavuus- sekä hintatiedot myöhemmin markkina-alueittain (Etelä-Koreassa LG Gentlen hinta on 200 000 wonia eli noin 150 euroa). Miten on, olisiko Suomessa kysyntää tämänkaltaiselle älypuhelimelle?


  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju