MobiiliBlogi LG Watch Urbane saapui taloon

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/6/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  Minkäs teet. Teknologia on yksi intohimoistania, joten eilen köyhdyin jälleen ja hankin itselleni LG Watch Urbane -älykellon. Se on jo järjestyksessään kolmas älykelloni. Aikaisemmin olen hankkinut Pebble Steelin ja LG G Watchin, joista jälkimmäisen ostin tarjoushintaan tutustuakseni kunnolla Android Wear -alustaan. Nyt hankitussa Watch Urbanessa viehätti ulkonäkö, vaikka en sitä tässä suhteessa aivan Motorola Moto 360:n edelle laittaisikaan. Miksi en sitten hankkinut Motorolan älykelloa? Koska siinä on vanha OMAP 3630 -järjestelmäpiiri, joka lukemani perusteella ei jaksa aivan pyörittää Android Wearia kaikissa tilanteissa sulavasti. Olipa kello kuinka kaunis tahansa, en halua nähdä käyttöliittymän hidastelevan. Niinpä päädyin LG Watch Urbaneen.


  Toistaiseksi en osaa sanoa vielä kellosta mitään kovin syventävää, sillä se on ollut ranteessani vasta noin 24 tuntia. Kaikki vaikuttaa kuitenkin toimivat hyvin ja G Watchiin nähden näyttö on kuin toiselta planeetalta. Eikä ihme, sillä käytössä P-OLED-näyttö G Watchin katseluominaisuuksiltaan varsin keskinkertaisen LCD-paneelin sijaan. Kooltaan se on 1,3 tuumaa ja tarkkuudeltaan 320 x 320 pikseliä. Yhdistelmä takaa terävän ja kirkkaan näytön, jossa on myös loistavat katselukulmat.

  Teknisesti LG Watch Urbane on hyvin samankaltainen muiden Android Wear -älykellojen kanssa. Ominaisuuksiin kuuluvat 1,2 gigahertsin Snapdragon 400 -järjestelmäpiiri, 512 megatavua käyttömuistia, neljä gigatavua tallennustilaa, Bluetooth 4.1 LE ja WiFi. Mukana on myös sykemittari, joka vaikuttaisi alustavien testien perusteella toimivan erittäin hyvin. Akku on kapasiteetiltaan 410 milliampeerituntia.

  Katsotaan, jos kellosta saadaan jotain syvällisempää sisältöä tänne MobiiliBlogiin. Onko mielessä, jotain erityistä, mitä haluaisit LG:n älykellosta tietää?

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju