Mobiili.fi LG vihjaa: nämä mallit saavat Android 6.0 Marshmallow’n

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2128
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  LG G4


  Androidin uusin Marshmallow-versio saadaan pian markkinoille, kun Google alkaa jakaa päivitystä Nexus-puhelimiinsa. Uuden version julkaisu on luonnollisesti herättänyt kysymyksiä siitä, mitkä muiden valmistajien puhelinmallit tulevat saamaan Android 6.0 -päivityksen. LG on nyt vaivihkaa paljastanut hieman lisätietoa omista päivitysaikeistaan.

  LG:n Smart World -verkkosivustolla on mahdollista luovuttaa tiedot omasta puhelimesta sovellustarjonnan selaamisen tueksi. Valikoimasta löytyvät muun muassa useita G4-, G3 ja G2-variantteja sekä G Flex 2.

  Puhelinmallin lisäksi vierailija voi valita omasta laitteesta löytyvän käyttöjärjestelmäversion. Mielenkiintoisesti G4:n ja G3:n kohdalla on jo mahdollista valita Android 6.0. Tämä vaikuttaisi siis varmistavan, että kyseiset puhelimet tulevat saamaan Marshmallow-päivityksen.

  Muista malleista vastaavaa vaihtehtoa ei löydy. Onkin mahdollista, että uusin Android-versio aiotaan tuoda vain G3:lle ja G4:lle. Toisaalta valikoiman joukossa on varsin uusia G4-erikoisversioita, kuten G4C ja G4 Stylus, joiden päivittämättä jättäminen tuntuisi hieman erikoiselta. Näin ajatellen LG:n voitaisiin siis odottaa laajentavan Marshmallow’n saavien laitteiden listaa tulevaisuudessa.

  [​IMG]
  LG G3


  Lisäksi PhoneArena huomauttaa, että vastajulkistettu V10 puuttuu sivuston valikoimasta täysin. Tästä huolimatta kyseisen mallin pitäisi saada Android 6.0 -päivitys, vaikka puhelinta myydäänkin ensin Android 5.1.1 -versiolla varustettuna.

  Aiemmin olemme jo saaneet tietoja Motorolan päivitysaikeista. Yhtiö julkaisi itse blogitekstissä listan laitteista, joille Android 6.0 Marshmallow -päivitys tuodaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju