LG vahvisti: G6-huippupuhelin tulossa hyvin pian – hylkää edeltäjänsä erikoisuuden

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22350
Reaktiopisteet
216

LG G6:n design renderöidyssä aiemmin julkaistussa kuvassa.


LG:n johtaja on vahvistanut sen aikovan esitellä uuden G6-huippupuhelimensa pian.

CES-messujen yhteydessä haastateltu LG:llä pääteknologistina toimiva Skott Ahn totesi G6:n olevan tulossa ”erittäin läheisessä tulevaisuudessa”, kertoo Wall Street Journal.

Lisäksi LG itse vahvisti myös jo aikovansa luopua G5:ssä nähdystä modulaarisesta, muunneltavasta designista. G5:n myynti jäi pahasti odotuksista suurista markkinointipanostuksista huolimatta. LG:n edustaja vahvisti G6:n kanssa LG:n reagoivan palautteeseen, etteivät modulaariset puhelimet kiinnosta ihmisiä: vaihdettavat lisäosat eivät käyneet kaupaksi ja erikoisen rakenteen on aiemmin raportoitu aiheuttaneen ongelmia myös tuotannossa. G6:ssa LG aikoo keskittyä muunneltavuuden sijaan estetiikkaan ja käytettävyyteen.

LG:n mobiiliyksikkö on toiminut jälleen pitkään tappiollisena, mutta LG ei aio luovuttaa. ”Älypuhelinyksikön ulkoistaminen ei ole harkinnassa”, kommentoi Skott Ahn.

G6 saatetaan julkistaa Mobile World Congressin yhteydessä helmikuun lopussa – tosin LG:n edustajan mukaan se harkitsee vielä muutamia päiviä lanseeraukselle. Puhelimen hinnan kerrotaan tulevan olemaan G5:tä vastaavalla tasolla. G6 olisi ehtimässä myyntiin reilusti ennen pahinta kilpailijaansa Samsungin Galaxy S8:aa, jonka julkistusta odotellaan vasta huhtikuulle.

LG G6:n design on jo aiemmin vuotanut videoesittelyssä.

G6:sta odotetaan myös vedenkestävää, näytön koko olisi säilymässä 5,3 tuumassa ja sisuksista voi löytyä uusi Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom