Mobiili.fi LG V20 -huippupuhelimesta tihkuu lisätietoja – erillisiä lisäosia odotettavissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  LG V20 OnLeaksin ja Android Authorityn aiemmin julkaisemassa kuvassa takaa.


  LG:n tulevan syksyn huippupuhelimesta, V20:stä, putoilee vähitellen lisätietoja. Nyt yhdysvaltalaisen T-Mobile -operaattorin työntekijä on nimimerkin suojista Redditissä paljastanut hieman lisätietoja puhelimen ominaisuuksista ja julkaisusta.

  Aiemman kuvavuodon perusteella tuleva V20 käyttäisi edeltäjästään, viime syksynä julkaistusta V10:stä, tuttua pientä lisänäyttöä, mutta lainaa ominaisuuksia myös LG:n viime kevään G5-huippupuhelimesta. Nimimerkki ”Jordanpeterson234512:n” vuodon perusteella vaikuttaa siltä, että V20 tulisi G5:n tavoin olemaan modulaarinen, eli laajennettavissa puhelimen irroitettavan pohjapalan tilalle liitettävillä varusteilla.

  ”Jordanpeterson234512:n” mukaan V20:n lisävarusteita olisivat ”Extra battery and Enhanced Hand Grip” sekä ”Memory Module Attachment”, eli lisäakku, jonkinlainen paremman otteen tarjoava lisäosa sekä jonkinlainen muistilaajennus. Tämän tarkempia tietoja lisäosista ei vielä kuitenkaan ole.

  [​IMG]
  LG V20 -tilaisuuden kutsu.


  LG esittelee V20:n 6. syyskuuta San Franciscossa. ”Jordanpeterson234512” paljasti Redditissä, että laitteen ennakkomyynti Yhdysvalloissa alkaa 14. syyskuuta. Laitteen hinnaksi Yhdysvalloissa hän kertoo 650 dollaria, eli 50 dollaria enemmän kuin edeltäjällään. Suomessa V10:n suositushinta oli tammikuun julkaisun yhteydessä 699 euroa.

  LG on tähän mennessä jo muun muassa paljastanut, että V20 sisältää poikkeuksellisen laadukkaan äänijärjestelmän, joka käyttää nelinkertaista, 32-bittistä DA-muunninta. V20 on myös ensimmäinen uudella Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmällä julkaistava puhelin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju