Mobiili.fi LG V20 ensimmäinen uusinta Androidia käyttävä puhelin – esittelypäivä varmistui

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2085
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  LG:n seuraava huippupuhelin on mallinimeltään V20 ja nyt yhtiö on vahvistanut, että laite esitellään 6. syyskuuta. Laitteen esittely ei tapahdu samaan aikaan Berliinissä järjestettävillä IFA-messuilla, vaan hieman yllättäen San Franciscossa Yhdysvalloissa. Niin sanotusti kotiyleisön edessä, eli korealaislehdistölle LG V20 esitellään syyskuun 7. päivän puolella.

  LG:n mediakutsussa on ponnahduskirjan kuva ja otsikko ”Play more” eli ”pelaa/soita/leiki enemmän”. Otsikko viitannee laitteen multimediaominaisuuksiin, joita yhtiö on hehkuttanut jo aiemmin.

  [​IMG]
  Syksyllä 2015 esitelty LG V10.


  LG V20 on viime syksynä julkaistun V10:n seuraaja, ja erikoiseksi V20:n tekee se, että kyseessä on ensimmäinen Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmällä julkaistava puhelin. Yleensä uusin Android on ensimmäisenä ollut käytössä uusissa Nexus-puhelimissa, joten kyseessä on varsin erikoinen ratkaisu ja LG:n kannalta merkittävä saavutus.

  V20:n teknisistä ominaisuuksista ei vielä ole paljoa kuulunut, mutta ainakin sen edeltäjä V10 oli mielenkiintoinen laite. V10:n erikoisuuksia olivat muun muassa 5,7-tuumaisen päänäytön ohessa toiminut pieni lisänäyttö sekä kaksi etukameraa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju