Mobiili.fi LG V10 -kaksinäyttöpuhelin suuntaa Eurooppaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2163
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  V10:n etupuolelta löytyy kaksi näyttöä ja kaksi kameraa


  LG julkisti lokakuun alussa uusimman V10-huippupuhelimensa. Laite tarjoaa monia lupaavia ominaisuuksia ja mielenkiintoisen lisänäytön, jonka luvataan lisäävän tuottavuutta heikentämättä akkukestoa. LG on tänään paljastanut markkinat, joille V10 suuntaa, ja joukossa on myös Eurooppa.

  LG V10 rakentuu 5,7 tuuman QHD-näytöstä, 2,1 tuuman lisänäytöstä, Qualcomm Snapdragon 808 -järjestelmäpiiristä, neljän gigatavun RAM-muistista, 64 gigatavun tallennustilasta, muistikorttipaikasta, 3000 milliampeeritunnin akusta ja 16 megapikselin takakamerasta.

  Mielenkiintoisinta V10:ssä on luonnollisesti päänäytön yläpuolelta löytyvä lisänäyttö. Se voi näyttää esimerkiksi säätä, kellonaikaa, päivämäärää ja akun varaustilaa laitteen ollessa lepotilassa. Käytön aikana lisänäyttö voi taas toimia oikoreittinä suosittujen sovellusten tai toimintojen pariin. Kakkosnäytön ohella V10:n kohokohtia lienevät LG G4:stä tuttu ja varsin monipuolinen manuaalikuvaus, joka toimii nyt myös videotilassa, sekä kahden etukameran mahdollistamat laajat omakuvat.

  [​IMG]
  LG V10


  LG:n mukaan V10:n maailmanlaajuiset toimitukset alkavat tällä viikolla. Ensimmäiseksi puhelin suuntaa Yhdysvaltoihin, Kiinaan ja Hongkongiin. Perässä tulevat muut avainmarkkinat muun muassa Pohjois-Amerikasta, Aasiasta, Lähi-Idästä ja Euroopasta. Tämä ei toki ole vielä varmistus, että puhelin saapuisi kauppoihin Suomessa, mutta toivoa on. Lisäksi V10:n osto täältä käsin helpottuu joka tapauksessa, kun puhelin saapuu Eurooppaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju