Mobiili.fi LG väläytti suunnitelmiaan uudesta edullisten puhelinten K-sarjastaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2111
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  LG esitteli tämän kuun alussa kaksi ensimmäistä puhelinta sen uuteen, edullisemman pään K-sarjaan. Malleista K7 on varustettu viisituumaisella näytöllä ja K10 5,3-tuumaisella näytöllä. Sittemmin LG julkaisi uusia puhelimia mainostavan videon, jonka lopussa paljastui myös kolmas K-sarjan puhelin, K4. Nyt LG on Facebookissa julkaissut kuvan, jonka perusteella K-sarjaan on tulossa vielä kaksi muutakin mallia aiemmin paljastuneiden kolmen rinnalle.

  LG on tuomassa K-sarjaan ainakin viisi laitetta, jotka ovat K4, K5, K7, K8 ja K10. Teknisiltä ominaisuuksiltaan laitteet edustavat markkinoiden edullisempaa päätä, ja markkinointi näyttää olevan suunnattu nuorille asiakkaille. Mainoslauseena LG:lla on ”Find your own style” eli ”löydä oma tyylisi”.

  LG ei kertonut kaikkien uusien mallien teknisiä tietoja vielä, ja laitteista onkin tulossa erilaisia versioita eri markkinoille. Lisäksi vielä ei ole tiedossa, mitkä uusista malleista saapuvat Suomeen, mutta luultavasti laitteista kuullaan lähiaikoina lisää.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju