Mobiili.fi LG toppuuttelee kommenttia ”superpremium-puhelimesta” – korkealuokkainen puhelin tulossa...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Aiemmin tänä vuonna LG Electronicsin mobiilipuolen johtaja Cho Jun-ho kommentoi, että yhtiö tulee julkistamaan tämän vuoden toisella puoliskolla ”superpremium-puhelimen”. Itse puhelimesta Jun-ho ei kertonut lähes mitään, mutta ”superpremium” tuo välittömästi mieleen metallista ja lasista valmistetun laitteen. ETNewsin haastattelussa Cho Jun-ho kuitenkin toppuuttelee puhelimeen kohdistuvia odotuksia.

  Cho Jun-hon mukaan ”superpremiumista” ei ole missään vaiheessa puhuttu. Varmuutta asiasta ei ole, mutta voi tietenkin olla, että Jun-hon kommentti on muuttunut rikkinäisen puhelimen tavoin median myllerryksessä.

  Vaikka ”superpremiumia” ei ole tulossa, johtaja paljastaa, että korkealuokkainen älypuhelin on joka tapauksessa tulossa vuoden tällä puoliskolla. Tämän hetkisten tietojen ja spekulointien mukaan LG:n tuleva puhelin olisi kilpailija Samsung Galaxy Note5 -laitteelle ja tulevalle iPhone 6s Plus -puhelimelle.

  Lähiaikoina näemme, julkistaako LG lasista ja metallista valmistetun puhelimen vai käytetäänkö puhelimessa LG G4:n tavoin nahkaa. Aika näyttää, minkälainen ässä LG:llä on hihassaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju