LG T5100 -kysymyksiä

Keskustelu osiossa 'LG', aloittaja star, 24/11/04.

 1. star

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/8/03
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Hommasin uuden LG T5100:n. Onko muita LG:n omistajia? Tässä muutama kysymys lyhyen ensitutustumisen jälkeen:

  Missä on äänettömyyden pikavalinta? (Samsungissa risuaitaa pohjassa ja puhelin menee äänettömälle)

  Miten ulkonäytön saa pysymään päällä kun läpän sulkee? Ei siitä ole mitään hyötyä, jos se ei pysy päällä.
   
 2. axu

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/11/04
  Viestit:
  210
  Tykkäykset:
  0
  Edellisessä LG:n mallissa äänettömyyden pikavalinta toimi kun siirrät nelisuuntaista näppäintä oikealle tai vasemmalla (siinä oli muistaakseni täysin äänetön, vibra, kovat äänet ja vastaaja). Värillinen etunäyttö syö yllättävän paljon virtaa, joten sen takia se menee kannen kiinnilaittamisen jälkeen pois päältä. Sen saa päälle puhelimen sivuilla olevista näppäimistä. Näin ainakin entisissä omistamissani LG:n koneissa, uskoisin että tässä sama juttu.

  Mitä mieltä olet muuten ollut laitteesta? Ulkonäkö on ainakin kiva :) Entiset LG:n puhelimet mitä olen omistanut on olleet hyviä, tosin kaikki englanninkielisellä valikolla. Mites suomenkieliset suomennokset, onko valikkorakenne edelleen looginen (eli päävalikon oikealla puolella kuvakkeet ja se mitä valitaan "muuttuu isommaksi" siihen vasemmalle puolelle jne.)?

  Edit: Äh, voi olla että sähläsin noitten näppäinten kanssa, siis en nyt muista täysin varmaksi tapahtuiko se noista sivunäppäimistä vai jostain muusta, joka tapauksessa "työpöydälle" pitäisi tulla tälläinen näkymä: http://www.mobile-review.com/review/image/lg/g5600/pic6-2.jpg
   

Jaa tämä viestiketju