Mobiili.fi LG paljasti IFA-uutuutensa – tällainen on G Pad II 10.1

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2110
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  LG G Pad II 10.1


  LG on jo nyt paljastanut, että se julkistaa IFA-messuilla uuden LG G Pad II 10.1:n. Aiemmin yhtiö on jo esitellyt G Pad II 8.0:n, mutta tuleva 10-tuumainen tabletti on kovemman luokan laite. Vaikka uutuuden virallinen julkistus on vasta reilun viikon päästä, ovat osa laitteen teknisistä tiedoista jo kerrottu.

  G Pad II 10.1:ssä on nimensä mukaisesti 10,1 tuuman kosketusnäyttö 1920×1200 pikselin tarkkuudella, mikä tekee mukavat 224 pikseliä tuumaa kohti. Laitteen nopeudesta huolehtii jo suhteellisen vanha Qualcommin valmistama Snapdragon 800 -järjestelmäpiiri, joka sykkii 2,26 gigahertsin taajuudella. Järjestelmäpiirin tukena on kaksi gigatavua RAM-muistia ja tallennustilaa on 16 gigatavua. Sitä voi tarvittaessa laajentaa muistikortin avulla.

  Uutuuden erikoisuus on sen valtava akku. 7 400 milliampeeritunnin akku on yhtiön mukaan suurin kyseisen tabletin kokoluokassa. Käyttöjärjestelmänä laitteessa pyörii Android 5.1.1 Lollipop LG:n omalla käyttöliittymällä varustettuna. Tabletin kamerat ovat suhteellisen vaatimattomat, mutta tabletit ovat harvoin kuvausvälineitä. Laitteessa on viiden ja kahden megapikselin kamerat.

  Samsungin tavoin LG on lähtenyt mukaan Microsoftin kelkkaan. G Pad II 10.1:ssä on esiasennettuna Microsoftin Office-sovellukset ja tabletin ostajat saavat 100 gigatavun verran tallennustilaa OneDriveen kahdeksi vuodeksi.

  LG ei vielä paljastanut laitteen hintatietoja, mutta se saapuu Eurooppaan, Aasiaan ja Pohjois-Amerikkaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju