Mobiili.fi LG paljastaa uutuuksia lokakuussa – luvassa kaksinäyttöinen puhelin?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2086
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  LG pyytää kansaa varaamaan lokakuun ensimmäisen päivän uusia julkistuksia varten


  LG on ilmoittanut järjestävänsä lehdistötilaisuuden 1. lokakuuta. Tuolloin yhtiön odotetaan esittelevän erikoinen V10-puhelin, jossa on päänäytön lisäksi pieni lisänäyttö. Tilaisuudesta kertoi CNET.

  LG V10 on teknisesti tänä vuonna julkaistua LG G4:ää vastaava laite. Huhujen mukaan puhelimesta pitäisi löytyä Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia, viiden ja 16 megapikselin kamerat ja 5,7-tuumainen näyttö, jolle on mahdutettu 2560 x 1440 pikseliä. Lisäksi puhelimen virtapainikkeeseen on integroitu sormenjälkitunnistin.

  V10:n erikoisuus on kuitenkin sen lisänäyttö. Etukameran viereltä löytyvän kaistaleen kerrotaan nimittäin toimivan erillisenä näyttönä, jolla voitaisiin esimerkiksi esittää lisätietoja tai vaikkapa lyhyitä viestejä.

  LG:n uusimmat puhelinuutiset kuullaan 1. lokakuuta. Tilaisuus järjestetään New Yorkissa. Ajallisesti LG-tapahtuma on vain muutamaa päivää ennen Microsoftin tilaisuutta, jossa yhtiön uskotaan esittelevän muun muassa odotettuja huippu-Lumioita ja uudet Surface Pro -mallit.

  [​IMG]
  LG V10

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju