• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty LG Nexus 5

Tila
Ei auki vastauksille.

Gibbon

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
13.3.2011
Viestit
43
Reaktiopisteet
5
Puhelinmalli
Honor 9
Takuu
Ei
Kuitti
Ei
Väri
Valkoinen
Tallennustila
12G
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
50€
Sijainti
Helsinki
Toimitustavat
Nouto
Myyjän nimi
Timo Junninen
Myyjän sähköposti
tju@welho.com
Myyjän puhelinnumero
0405603716
Puhelin ostettu keväällä 2014.
Akun kesto paripäivää jos ei koko ajan räpellä sovelluksia.
Käytön jälkiä näkyvissä takakannen alaosassa pieninä nirhaimina.
Ei halkeimia näytössä mutta ihan alaosassa näkyy yksi pienen pieni naarmu.
Mukaan tulee alkuperäinen laatikko,laturi,johto,simkortin pinni ja manuali.
 

Liitteet

 • IMG_20170131_152248_129.JPG
  IMG_20170131_152248_129.JPG
  679.2 KB · Katsottu: 102
 • IMG_20170131_153231.jpg
  IMG_20170131_153231.jpg
  442 KB · Katsottu: 82

hanski

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
16.12.2006
Viestit
60
Reaktiopisteet
16
Puhelinmalli
iPhone 12 mini
Ostan hp:llä jos posti käy?
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom