Mobiili.fi LG:n tulevan G6-huippupuhelimen prototyyppi paljastui vuotokuvissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/2/17.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  5106
  Tykkäykset:
  9
  [​IMG]

  LG:n tulevasta, 26. helmikuuta Barcelonassa ennen Mobile World Congressin alkua julkistettavasta G6-huippupuhelimesta on vuotanut verkkoon ensi kerran live-kuvia.

  Droid-Life-sivuston julkaisemissa kuvissa nähdään G6:n viimeistelemätön prototyyppi. Esimerkiksi kuvissa nähtävän kaltaista testauksessa hyödynnettävää taustaa ei tule löytymään oikeasti G6:sta, jonka rakenne tulee yhdistämään tyylikkäämmin metallia ja lasia.

  [​IMG]
  LG G6 The Vergen aiemmin julkaisemassa lehdistökuvassa.


  Uudet vuotokuvat ovat kuitenkin huomionarvoisia, sillä ne paljastavat ensimmäisen kerran G6:n kokonaan. Aiemmin G6:sta on nähty näyttäviä tarkasti rajattuja lehdistökuvavuotoja puhelimen yläosasta, mutta nyt kuvssa nähdään kuinka G6:n näytön alapuolellakin on perinteistä kapeampi näytönreunus.

  LG G6 on saamassa uuden 5,7 tuuman kulmistaan pyöreän näytön tavallisesta poikkeavalla 18:9-kuvasuhteella ja 2880×1440 pikselillä. Näyttö kattaa tavallista suuremman osan G6:n etupuolesta pienempien näytönreunusten ansiosta. Uusia vuotokuvia lähentämällä ovat juuri ja juuri nähtävissä myös G6:n näytön pyöreät kulmat.

  Kuvissa nähdään myös G6:n takaa löytyvä kaksoiskamera sekä sormenjälkitunnistin. Pohjasta puolestaan löytyy USB-C-liitäntä sekä yksi kaiutin.

  Lisäksi LG G6:n odotetaan olevan vedenkestävä sekä sisältävän sisuksissaan Qualcommin Snapdragon 821 -järjestelmäpiirin.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju