Mobiili.fi LG:n seuraava huippupuhelin V20 tulossa alkusyksystä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2158
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  LG V10.


  LG kertoi juuri kuluvan vuoden toisen neljänneksen tuloksestaan ja samassa yhteydessä yhtiö myös vahvisti, että seuraava V-sarjan puhelin julkaistaan vielä tämän neljänneksen aikana, kertoo Android Central. Jo aiemmin on huhuttu, että laitteen julkaisu tapahtuisi syyskuussa, vain noin 10 kuukautta sen edeltäjää myöhemmin. Viime vuonna julkaistun V10:n seuraajan nimi on tiettävästi V20.

  LG:n mobiililaitemyynti on tällä hetkellä heikossa jamassa, sillä tämän vuoden ensimmäisen neljänneksen tulos oli reilut 150 miljoonaa euroa pakkasella ja toinen neljännes 120 miljoonaa euroa miinuksella. Keväällä julkaistu LG G5 ei vastannut odotuksiin, ja syksyllä julkaistava V20 joutuu myös kilpailemaan kovassa seurassa, Samsung Galaxy Note7:ää ja Applen iPhoneja vastaan. Viimevuotinen V10 oli monilta osin onnistunut laite, mutta ei silti yltänyt kehuttaviin myynteihin.

  Tulevan V20:n teknisistä tiedoista ei ole vielä tietoja, mutta ainakin sen edeltäjä V10 oli mielenkiintoinen laite. Sen erikoisuuksia olivat muun muassa 5,7-tuumaisen päänäytön ohessa toiminut pieni lisänäyttö ja kaksi etukameraa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju