LG:n seuraava huippupuhelin G6 kuorivuodossa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22316
Reaktiopisteet
216
ghostek-atomic-3-lg-g6-waterproof-case-cover_2_-700x310.png


LG:n seuraavan lippulaivapuhelimen, G6:n, julkaisu on tiettävästi enää reilun kuukauden päässä, joten ei ole suurikaan yllätys, että laitteen ulkonäkö ja tekniset tiedot alkavat olla hyvin pitkälti selvillä. Nyt laitteen ulkonäöstä on tarjolla hyviä maistiaisia BGR:n julkaisemien kuorivalmistaja Ghostekin mainoskuvien muodossa.

ghostek-atomic-3-lg-g6-waterproof-case-cover_3_-700x700.png


Vain vähän aikaa sitten Ghostek julkaisi vastaavia kuvia myös tulevan Samsung Galaxy S8:n suojakuorista, ja BGR:n mukaan Ghostek pohjaa kuorensa puhelimia valmistavilta tehtailta saatuihin piirustuksiin. Nyt nähdyt kuvat LG G6:sta vastaavat aiempia kuvavuotoja, joten niitä voitaneen pitää kohtuullisen luotettavina.

ghostek-atomic-3-lg-g6-waterproof-case-cover_4_-700x700.png


G6:n muotoilussa on samaa yksinkertaista henkeä kuin edeltäjä G5:ssä, ja kaksoiskamera sekä sormenjälkitunnistin löytyvät edelleen takakuoren keskivaiheilta. G6:ssa ei kuitenkaan ole G5:ssä käytettyä modulaarista rakennetta ja vaihdettavia lisäosia, sillä modulaarinen rakenne oli vaikea toteuttaa, eikä se innostanut ihmisiä käyttämään erikoisia lisäosia.

ghostek-atomic-3-lg-g6-waterproof-case-cover_5_-700x700.png


LG G6:n teknisistä ominaisuuksista on tiedossa jo näyttö, joka on läpimitaltaan 5,7-tuumainen LCD. Näytön kuvasuhde on poikkeuksellinen 18:9, eli se on korkeampi kuin yleisesti käytössä olevat näytöt, joiden kuvasuhde on 16:9. Erikoisen näytön tarkkuus on QHD+ eli 2880×1440 pikseliä.

Muita, vielä huhun asteella olevia ominaisuuksia ovat langaton lataus ja vedenkestävä rakenne sekä Qualcommin uusi tehosuoritin Snapdragon 835. Kaksoiskamera tulee todennäköisesti jatkamaan G5:n viitoittamilla reiteillä, eli varsinaisen pääkameran kaverina on toinen, erittäin laajakulmaisella optiikalla varustettu lisäkamera.

G6:n esittelyn odotetaan tapahtuvan MWC-messujen alla 26. helmikuuta ja laitteen myynti ainakin ensimmäisillä markkinoilla alkaa tiettävästi pari viikkoa myöhemmin.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom