LG:n hsdpa rannekellopuhelin, joka ei ole ruma

Keskustelu osiossa 'LG', aloittaja Jupex, 10/1/09.

 1. Jupex Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  23/9/02
  Viestit:
  2965
  Tykkäykset:
  28
  Puhelinmalli:
  Joku nokia
 2. memasa

  memasa

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/06
  Viestit:
  838
  Tykkäykset:
  0
  Minäkin odotan tätä innolla. Saisivat myös muut isot valmistajat tuoda markkinoille kilpailevat tuotteensa, niin lähtisi tämäkin mobiilipuoli kunnolla kehittymään.
  Kyllähän Nokiallakin taisi olla jotain kokeellisia ranteessa pidettäviä vermeitä paperilla jo muutama vuosi takaperin. Sony-Ericssonillahan on kai vieläkin markkinoilla Fossilin kanssa yhteistyössä toteutettu MBW-100, josta tosin puhelinominaisuudet puuttuvat. Mutta komeannäköinen naurishan tuo MBW-100:kin on, mistä johtuen toivonkin että kännykkävalmistajat kautta linjan tekisivät jatkossakin yhteistyötä perinteisten kellonvalmistajien kanssa (huomasin juuri unohtaneeni uudemman MBW-150-kellon ja näyttääpä markkinoille vastikään putkahtunut myös leideille suunnattu MBW-200 kolmena eri varianttiani Sparkling Allure, Contemporary Elegance sekä Evening Classic). Henkilökohtaisesti toivon myös että supisuomalainen pienyrittäjä Wearfone onnistuu omassa taistossaan muuta mobiilimaailmaa vastaan, sillä kyllähän siinä on sellainen Daavid versus Goljat -asetelma, että sympatiapisteitä ropisee ainakin tältä suunnalta. Toivotaan ettei se jaa pelkaksi kuplaksi.

  TAG Heuer muuten julkaisi aiemmin oman patukkamallisen Meridiist -puhelimensa, joten päinvastaisia aluevaltauksia saattaa niitäkin olla tulevaisuudessa lisää näköpiirissä.
   

Jaa tämä viestiketju