LG:n G6-huippupuhelin tulee tarjoamaan huipputason äänentoiston – mukana Quad DAC

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15359
Reaktiopisteet
103

LG G6 The Vergen aiemmin julkaisemassa lehdistökuvassa.


LG on paljastanut ennakkoon tietoja vajaan parin viikon päästä julkistettavan G6-huippupuhelimensa äänentoisto-ominaisuuksista.

LG esitteli jo viime vuonna V20-huippupuhelimessaan, joka ei saapunut laajasti Euroopan markkinoille, nelinkertaisen DA-muuntimen. G6 jatkaa nelinkertaisella yhden piirin DACilla (digital to analog converter), mutta sitä on parannettu. DACin tehtävä on äänentoistossa muuntaa ääni digitaalisesta analogiseksi.

LG tekee edelleen yhteistyötä ESS Technologyn kanssa. Uutta G6:n DA-muuntimessa on erillinen käsittely vasemman ja oikean kuulokkeen äänelle, minkä pitäisi parantaa äänen tasapainoa ja syntyvää stereokuvaa. Lisäksi äänen häiriöitä on vähennetty entisestään ja lopputuloksena olevan entistäkin terävämpi, puhtaampi ääni. Verrattuna yhdenkertaiseen DA-muuntimeen LG:n mukaan nelinkertaisuus vähentää äänen taustakohinaa jopa 50 prosentia. Äänen negatiivinen säröily on painettu 0,0002 prosentin tasolle, jota LG kutsuu luksusäänentoistoa vastaavaksi.

Lisäksi LG kertoo, että uuden DAC-piirin sisällä äänisignaalien väyliä on laajennettu, mikä mahdollistaa suurikokoisten, korkealaatuisten äänilähteiden prosessoinnin nopeasti ja tarkasti, mikä mahdollistaa 32-bittisten lähdetiedostojen kuuntelun ilman keskeytystä.

LG:n G6 voi olla yksi parhaimpaan äänentoistoon yltävistä älypuhelimista, mutta erot ovat käytännössä lähes olemattomia. Kovin moni G6-käyttäjä tuskin tulee musiikkia kuunnellessaan huomaamaan parannuksia aiemmasta.

LG G6:een on tulossa Quad DACin ohella 5,7 tuuman Full Vision -näyttö 2880×1440 pikselillä eli 18:9-kuvasuhteella, Qualcommin Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri sekä takaa puhelimesta löytyvät kaksoiskamera sekä sormenjälkitunnistin.

LG G6 on vuotanut jo ennen julkistusta lukuisissa laadukkaissa kuvissa.


LG G6 underKG:n aiemmin julkaisemassa vuotokuvassa.


LG G6 underKG:n aiemmin julkaisemassa vuotokuvassa.


LG G6 underKG:n aiemmin julkaisemassa vuotokuvassa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom