Mobiili.fi LG:n erikoinen kaksinäyttöpuhelin voi saada seuraajan jo syyskuussa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsungin seuraava huippupuhelin on Galaxy Note7, joka esitellään ensi kuun alussa. Toinen keväällä viimeisimmän lippulaivansa esitellyt valmistaja on LG, jonka huhutaan suunnittelevan myös syksyistä huippupuhelinjulkistusta. Luvassa pitäisi olla kaksinäyttöisen V10:n seuraaja, ja vieläpä viime vuotta varhaisemmalla julkaisuaikataululla.

  LG julkaisi viime vuonna omintakeisen V10-älypuhelimen. Laitteen erikoisuus oli päänäytön yltä löytyvä pieni lisänäyttö, jonka avulla saattoi tarkastaa perustietoja, kuten säätä, kellonaikaa ja akun tilaa, tai siirtyä nopeasti suosikkisovelluksiinsa. Lisäksi V10:ssä oli kaksi etukameraa laajoja selfiekuvia varten.

  Korealaisen ETNews-sivuston mukaan V10 tulee saamaan tänä syksynä seuraajan. V10 julkaistiin viime vuoden lokakuussa, mutta liikkeellä olevien tietojen perusteella laitteen seuraaja esitellään kuukautta aikaisemmin – eli syyskuun alussa.

  Uuden kaksinäyttöpuhelimen nimen odotetaan olevan joko V11 tai V20. Näistä jälkimmäinen on ETNewsin mukaan todennäköisempi, mutta kumpaakaan ei voida vielä pitää täysin varmana.

  [​IMG]
  LG V10.

  [​IMG]
  LG V10.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju