LG merkkikeskustelualue puuttuu kokonaan??

Keskustelu osiossa 'Ylläpito', aloittaja tth78, 14/1/06.

 1. tth78

  tth78 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  12/10/05
  Viestit:
  8605
  Tykkäykset:
  5306
  Puhelinmalli:
  iPhone 7+
  En tiedä olenko puusilmä mut ei sattun silmään aluetta LG-merkkisille luureille? Mistä moinen johtuu? Onhan se vielä kohtuu harvinainen merkki mut varmasti yleistyy tulevaisuudessa
   
 2. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  http://www.matkapuhelininfo.com/forum/viewtopic.php?t=37327

  Tuossa on kysytty vastaavaa asiaa, nähdäkseni tilanne ainakin tällä hetkellä on edelleen samankaltainen. Tulevasta ei luonnollisesti vielä voi tietää. Vaan eipä noita LG-topicceja nyt riesaksi asti ole matkapuhelimet-yleisosiossakaan.
   
 3. Blue Joker Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  23/11/02
  Viestit:
  6915
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  iPhone 6s
  Itse näkisin ehkäpä hyvänä alueena tuollaisen alueen, johon voitaisiin yhdistää muutamat merkit, eli ainakin Palm, HP ja Qtek. Eli käytännössä Palm OS sekä Windows Mobilelelle perustuvien puhelinten alue olisi. Tai ainakin Qtekille voisi olla oma alueensa.

  Eihän niitä nyt vielä järin paljon liiku, mutta niistä keskustelu tuntuu olevan kohtalaisen aktiivista kuitenkin. Foorumi voisi ottaa niiden kanssa riskin, tiedä sitten mikä Esan halukkuus tähän on kun Qtekkejä ei Puhelinkioskissa myydä. ;)
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Tuossa tuli aika monta ehdotusta, joten en aivan tiedä mitä loppujen lopuksi ajattelit.

  Kaikki maintsemasi merkit ovat aika marginaalisia marrkinaosuuksiltaan, en myöskään aivan ymmärrä miksi pitäisi tehdä muutamanmerkin omaa osiota, varsinkaan kun nykyinen "Muut" osio ei ole mitenkään ruuhkainen.

  Jakoa on aikoiaan elettu tekemään merkkien mukaan niin on varsin vaikeaa alkaa sekoittaan systeemmin muita jakopersuteita tälläisellä softalla.
   
 5. Yksikkö Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  790
  Tykkäykset:
  27
  Puhelinmalli:
  S7 ja 950 xl
 6. McTom™

  McTom™ Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/10/04
  Viestit:
  1648
  Tykkäykset:
  0
  Allekirjoittanut ei ainakaan näe tarvetta omalle osiolle.
  Foorumilla keskustellaan aika vähän huhuista ja sille vähälle riittää aivan loistavasti valmistajien osioissa niitä varten olevat ketjut.
   
 7. Nemesis-88 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  19   0   0

  Liittynyt:
  18/2/03
  Viestit:
  5650
  Tykkäykset:
  17
  Puhelinmalli:
  Nokia Lumia 1020
  Itse en myöskään näe tarvetta uudelle osiolle. Perusteet on samat kun McTom™:lla ja kaikenlisäksi Foorumia seurataan puhelimella aika paljon ja uusien osioiden myötä puhelimella selaaminen tulisi entistä hankalammaksi.
   
 8. Panda Vieras

  0   0   0

  Tuntuu ihmisiltä menevan jossain määrin osiot ja topikit sekaisin. Sen verran paljon ehdotellaan noita uusia osioita-täysin turhaan.

  Perustakaa uuden osion sijaan uusi topikki-paitsi jos on jo vanha. (Nojoo, pientä vittuilun makua)
   
 9. WS

  WS Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/9/02
  Viestit:
  1004
  Tykkäykset:
  0
  Ketäköhän tätä foorumia puhelimella selaa ja mihin perustuu tietosi? Sen verran hankalaa hommaa, ettei moni varmaankaan harrasta. Ja miten tuo uusi alue sitä hankaloittaisi? Yksi rivi enemmän sivulle?

  Mielestäni tuo LG osio olisi tarpeellinen, koska Matkapuhelimet-alue on tarkoitettu vain yleiselle keskustelulle matkapuhelimista ja uudesta osiosta ei haittaa olisi. Parempi aikasemmin perustaa kuin tulevaisuudessa ruveta siivoomaan sadat LG-topicit oikealle alueelle.

  Vaikka eihän näitä ehdotuksia koskaan kuunnella ja foorumi ei uudistu ajan mukana. Ajan hengen mukaista olisi myös, että Symbian S60 ja S80 saisivat oman osionsa ja muut älypuhelimet kolmannen osion.
   
 10. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Kannattaa vilasta se Matkapuhelimet alueen kuvaus.
  Kyseisellä alueella ei ole ruuhkaa, ja vielä vähemmän LG olisi sitä täyttänyt, joten en näe mitään erityistä syytä uuden "ryhmän" perustamiselle.
  En keksi miksi LGlle yhtä-äkkiä syntyisi satoja ketjuja? tuo kuvaisi vain holtitonta ketjujen aloittamista.
  Ylläpito on aijemmin ainakin kuunnellut, mutta ehdotusten läpimeno on vaatiinut hyviä perusteluita ja pohdintaa useammalta kantilta asiaa.
  Tuosta, kuten muistakin tekniikka ryhmityksitä on ollut puhetta ja esim. allekirjoittaneen mielestä se on erittäin hankalaa, kuten tässäkin ketjussa kerrottua.

  - Joskus foorumi oli jaettu osa-alueisiin, operaattori, matkapuhelimet jne. homma toimi hyvin.

  - Alkoit syntyä ehdotuksia merkkien mukaan jakamisesta, jonka perusteella on syntynyt Nokia, Motorola jne. Nyt siellä on Siemensiäkin, ja osa noista on kuivunut aika pieniin. Mutta ihan ehdotusten perusteella ne on tullut.

  - Kun tälläisellä alustalla oleva foorumi ryhmitellään jonka periaatteen mukaan on sitä enään vaikea alkaa ryhmitteleen jonkin muun periaatteen mukaan, esim käyttöjärjestelmän mukaan.

  Symbina S80 ja S60 alustoille oma osio olisi jo liian pikkutarkkaa jaottelua ja kun muistetaan että noille yhteensäkkään on hyvin vähän ketjuja syntynyt, joten ne varmaan sopii hiljaiseen Data osiin (vai hiljaiseen matkapuhelin osioonko ne kuulu), laite keskustelu kuitenkin käydään Merkkiosiossa.

  Vilkkaimmat osiot taitavat olla Asianvierestä ja Nokia, Operaatorit kerää välillä kovasti uutta, mutta vaihtelee.
   
 11. nhk_ Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2682
  Tykkäykset:
  0
  Mm. minä joskus selaan puhelimella jos mökillä esim sattuu olemaan. Ei se yksi rivi siellä niin haittaa, mutta kuten sanoit, niin hankalaa hommaa se puhelimella on - siksi olenkin sitä mieltä, että mitä vähemmän ylimääräistä, sitä parempi. Tai hankalaa ja hankalaa, siinähän se latautuu samalla, mutta turhaa kuitenkin.

  Ylipäänsä nämä keskustelualueiden lisäykset nousee vähän väliä aina esille, mutta pidän linjan yhä ja totean, että nykyinen on sangen toimiva. On ollut ja tulee olemaan vielä jonkin aikaa.
   
 12. Nemesis-88 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  19   0   0

  Liittynyt:
  18/2/03
  Viestit:
  5650
  Tykkäykset:
  17
  Puhelinmalli:
  Nokia Lumia 1020
  Kyllä muuten aika monet selaavat puhelimella foorumia. Itse selaan lähes päivittäin. Ei noista LG:n luureista ole kovin paljoa ollut keskustelua.
   
 13. mortela

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/6/04
  Viestit:
  38
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S3
  Tidä sitten onko tämä turhaa mutta mielestäni olisi hyvä jos olisi oma osionsa Windows pohjaisille puhelimille, merkkikohtaiseen esim. QTEK en näe mitään syytä. Windows Mobile alue kattaisi kuitenkin useamman puhelinmerkin. Ajatus olisi olisi että uudella Windows Mobile alueella voitaisiin käsitellä yleisesti ko käyttiksen ominaisuuksia puhelimissa.
   
 14. tonza19 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  6/9/03
  Viestit:
  2367
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  6S
  Ei varmaan kannata ajatella tässä kohtaa mitään markkinaosuuksia, vaan sitä että onko näistä merkeistä keskustelua/keskustelijoita tällä foorumilla.

  Mitä tarkoitat nykyisellä "Muut" -osiolla?

  Mun mielestä ainakin Qtekista, sharpeista, LG:istä ym. on vähintään sen verran keskustelua tuolla "matkapuhelimet" osastolla, että aivan hyvin voisi perustaa osion "muut merkit", jossa siis ei olisi mitään yleistä keskustelua matkapuhelimista, vaan näihin merkkeihin keskittyvää juttua. Ja itse asiassa tuolla "matkapuhelimet" osiossa on mielestäni melko paljonkin juttua, menee vain sekaisin kun siellä on mallikohtaista juttua monista oudommista merkeistä, ja sitten tätä yleistä löpinää, "minkä puhelimen ostaisin" jne.

  "Muut merkit" osio pystyyn!
   
 15. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Olet aivan oikeassa, markkinaosuus ei ole ainoa peruste merkkiosiolle, vaan nimen omaan se keskustelu. Kuitenkin tarkoitin sitä että mainitut merkit eivät ole saavuttaneet sellaista asemaa että vielä pystyisi toteamaan että keskustelulla olisi jatkuvuutta.

  Tuota Matkapuhelimet osiota.

  Milestäni matkapuhelin osio ei ole erityisen vilkas, varsinkin jos karsitaan "turhat" aloitukset pois. toki vilkkaus vaihtelee kovasti kuukausittain.

  En kannatta rajattua monimerkki ketjua, mutta kun jalostit ajatustasi että laitteet (siis ne joilla ei ole omaa merkki ketjua) ja muu keskustelu jaettaisiin omiin ryhmiin? Niin pikaisesti ajatellen ehdotuksessa on ajatusta...

  Mutta mitä siellä ei laite matkapuhelin osiossa sitten keskusteltaisiin? Operaattorit ovat omassa osiossa, samoin data tuotteet, niin jäisikö tuonne Matkapuhelimet (ei laite) osioon juuri mitään?
   
 16. MaTiAz Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/11/04
  Viestit:
  2924
  Tykkäykset:
  0
  Niin, vaikka WM onkin marginaalinen puhelinkäyttis, voisi sillekin kyllä tehdä oman osionsakin, koska Windows Mobilea käyttää useat merkit (Qtek, HP, Motorola, Samsung, Eten jne.) eikä joka merkille olisi mielekästä tehdä omaa osiotansa. Esim. S60:lle´ja S80:lle on turha perustaa omaa osiotaan, koska niitä käyttää enimmäkseen Nokia.

  Tietenkin Muut merkit-osio olisi myööskin hyödyllinen. Matkapuhelimia nekin ovat, mutta minun mielestäni sinne kuuluisi enimmäkseen yleinen keskustelu matkapuhelimista.
   
 17. tonza19 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  6/9/03
  Viestit:
  2367
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  6S
  Kyllä sinne jäisi, nytkin siellä on mukavasti juttua asioista jotka yleisesti liittyvät puhelimiin, "puhelin bensa-asemalla", "hyviä myyntiletkautuksia" ja vaikka mitä. Uskon että se alue ei kuivuisi kasaan vaikka tuo "muut merkit osio" perustettaisiin. Se jääköön jonkun muun päätettäväksi, itse kannatan. Näitä aasialaisia ym. pikkumerkkejä aina tulee, jolloin olisi mukava että niille saisi oman alueen johon perustaa mallikohtainen, mutta eipä tuo mulle niin elämää tärkeämpi asia ole, kyllä ne topikit tuoltakin saa auki, mutta ehkä se saattaisi olla selkeämpi omalla alueella...
   
 18. Lahneliini

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/5/03
  Viestit:
  102
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  SGS3 + HOX + iPhony 4
  Kaikki toimii hyvin juuri näin ,
  miksi sitä muuttamaan?
  Turhaan sitä uutta osiota tekemään kun ei siellä ois kun pari ketjua ja nekin jäljessä ku meikä lauantai-aamuna.
   
 19. Jupex Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  23/9/02
  Viestit:
  2965
  Tykkäykset:
  28
  Puhelinmalli:
  Joku nokia
  Joopa. Uskon että siinävaiheesa kun puhelin XX on suomenmaassa kolmen myydyimmän merkin joukossa tuulipukukansan keskuudessa, niin se varmaan oman osionsa saa. Oikeesti ei enää yhtään osiota lisää :) vaikka miten koitin keksiä hyvää uutta aluetta, niin en kyllä keksinyt. Nykyinen toimii todella hyvin.
   
 20. memasa

  memasa

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/06
  Viestit:
  838
  Tykkäykset:
  0
  Hakukoneen käyttö ehdolla "LG" on mahdotonta. Kone tuottaa pelkästään ilmoituksen: "Yksikään aihe tai viesti ei vastannut hakuehtoja"

  Onko haun kohteena olevalla merkkijonolla jokin minimipituus, vai missaanko mä taas jotain olennaista? ;) En varsinaisesti puolla oman osion perustamista LG:lle -- ainakaan tällä hetkellä. Mutta voisiko hakukoneen toimivuutta tältä osin jotenkin parantaa?

  Edit: hakukoneeseen syötettävän merkkijonon minimipituus on 3 merkkiä.
   

Jaa tämä viestiketju