Mobiili.fi LG lupailee V20-huippupuhelimeen ennen kuulumattomia ääniominaisuuksia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  LG V20 OnLeaksin ja Android Authorityn aiemmin julkaisemassa kuvassa takaa.


  LG:n seuraavan huippupuhelimen V20:n julkistus on ohjelmassa 6. syyskuuta San Franciscossa. Aiemmin tietokonerenderöidyissä kuvissa julkisuuteen vuotaneesta V20:stä odotetaan ensimmäistä Android 7.0 Nougatilla varustettua puhelinta.

  Aiempaan tapaansa LG näyttää tälläkin kertaa V20:n kanssa soveltavan tipoittaisia paljastuksia uutuudestaan ennen sen täyttä julkistamista.

  Nyt ensimmäisenä ominaisuutena LG on kertonut V20:sta tulevan löytymään 32-bittinen Hi-Fi Quad DAC -muunnin. LG:n mukaan V20 on ensimmäinen älypuheln, josta tällainen nelinkertainen DAC-muunnin löytyy. DACin tehtävä on muuntaa ääni digitaalisesta analogiseksi kuultavaksi tai toisinpäin tallennettavaksi.

  LG:n mukaan V20:n pitäisi uuden nelinkertaisen DACinsa mukaan yltää yhteensopivien kuulokkeiden kanssa äänentoistoltaan jopa lähelle live-esitystä. Ääni on on terävämpi ja selvempi, ja uusi DAC voi vähentää taustaääntä jopa 50 prosentilla. V20:lla kuvattujen videoiden ääniraidan luvataankin voivan taltioida ennen kuulumattomalla tavalla rantaan lyövien aaltojen pärskeen tai keskustelun äänekkäässä ympäristössä.

  Jo V20:n edeltäjässä V10:ssä oli 32-bittinen DAC. Myös V20:n ratkaisun kanssa LG on tehnyt yhteistyötä ESS Technologyn kanssa.

  Aiempien vuotojen ja huhujen perusteella V20:stä löytyy edelleen V10:n tavoin toinen pieni lisänäyttö. Lisäksi LG:n kevään G5-huippupuhelimen tavoin V20 saattaa olla modulaarinen, eli puhelimen pohjapala irtoaa ja on vaihdettavissa toisenlaisiin, lisätoimintoja tuoviin vaihtoehtoihin. Takaa V20:stä odotetaan löytyvän myös kaksoiskamera.

  [​IMG]
  LG V20 -tilaisuuden kutsu.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju