Mobiili.fi LG:ltä tulvii puhelimia – jättiakullinen X Power ja X Style julki

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2113
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]LG esitteli helmikuun alussa kaksi uutta X-sarjan puhelinta. X cam ja X screen erottautuivat toisistaan keskittymällä nimiensä mukaisesti joko erikoisiin kamera- tai näyttöominaisuuksiin. Nyt sarja on saamassa kaksi uutta jäsentä, joiden painotukset ovat akkukapasiteetissa ja muotoilussa.

  LG X Power on nimensä mukaisesti virtahirmu, sillä laitteen sisuksissa piilee kookas 4100 milliampeeritunnin akku. Muut ominaisuudet ovat sen sijaan hillitympiä. Tarjolla on esimerkiksi 5,3 tuuman näyttö 1280 x 720 pikselillä, neliytiminen MediaTek MT6735 -järjestelmäpiiri, kaksi gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua tallennustilaa. Kuvaus hoituu 13 ja 8 megapikselin kameroilla.

  [​IMG]
  LG X Power.

  [​IMG]
  LG X Power.


  LG X Style on teknisesti entistä vaatimattomampi. Ominaisuuksiin kuuluvat 5-tuumainen 1280 x 720 pikselin näyttö, Snapdragon 410 -järjestelmäpiiri, 1,5 gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua tallennustilaa, 2100 milliampeeritunnin akku sekä 8 ja 5 megapikselin kamerat. Nähtävästi sisuksia enemmän LG on panostanut Style-nimikkeen mukaisesti puhelimen ulkomuotoon.

  [​IMG]
  LG X Style.

  [​IMG]
  LG X Style.


  GSMArenan mukaan uutuuspuhelimet paljastettiin kaikessa hiljaisuudessa Ukrainassa. X Powerin hinnaksi on ilmoitettu 5000 Ukrainan hryvniaa eli noin 180 euroa. Hillitympi X Style maksaa 4500 Ukrainan hryvniaa eli noin 160 euroa.

  Viime päivät ovat olleet LG-laitejulkistusten saralla aktiivisia. Uusien X-puhelinten lisäksi yhtiö paljasti eilen parannellun LG Stylus 2 -puhelimen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju