Mobiili.fi LG:llä vaikeuksia innovaatioiden tuomisessa lippulaivamalleihin – ei kaarevia OLED-näyttöjä...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2158
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  LG on tunnettu useista älypuhelinten innovaatioista, kuten taipuvista puhelimista ja itsestään korjaantuvista pinnoitteista. Ehkä parhaana esimerkkinä kahden ominaisuuden yhdistämisestä on vanha G Flex 2 -puhelin, joka sisälsi sekä itsestään korjautuvan pinnoitteen että kaareutuvan näytön.

  Huolimatta uusien innovaatioiden kokeilusta, ei LG ole ollut erityisen aktiivinen ominaisuuksien tuomisessa lippulaivamalleihin. Viime keväänä nähty LG G5 olikin askel kohti perinteisempää lippulaivamallia. Alumiinisella rungolla ja suoralla näytöllä varustettu puhelin ei varsinaisesti räväyttänyt designillaan, vaikka vaihdettava akku antoi osalle kuluttajista syyn puhelimen ostamiseen.

  Koskien ensi vuoden LG G6 -lippulaivamallia ei suurta muutosta räväkämpien innovaatioiden osalta ole näkyvissä. Alun perin puhelimeen odotettiin kaareutuvaa OLED-näyttöä, mutta uusimpien tietojen mukaan ideasta on LG:n toimesta luovuttu. Syyksi epäillään rajoitteita, jotka tällä hetkellä vaivaavat kaarevien OLED-näyttöjen tuotantoa suuremmissa määrin.

  Näillä näkymin kaareutuvat OLED-näytöt, yhdessä LG:n kehittämän uudistetun langattoman latauksen teknologian kanssa, ovat tulossa markkinoille vasta ensi vuoden jälkeen. Suurempia muutoksia joudutaankin todennäköisesti odottamaan vuoteen 2018.

  Alla kuvissa ja videolla LG G Flex 2 sekä tämän vuoden G5 -lippulaivamalli.


  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju