• Palvelimen muutostöiden yhteydessä on palautettu eilisaamuinen varmuuskopio eli sen jälkeiset viestit ovat poistuneet.

Myyty LG LHB655 3D Blu-ray 5.1 -kotiteatterijärjestelmä

Status
Not open for further replies.

Naksu

Punainen komentaja
Supermoderaattori
Rating - 100%
90   0   0
Joined
Apr 29, 2006
Messages
1,788
Reaction score
806
Phone model
Samsung Galaxy A50 | Amazfit Bip
Koitetaas onnea täälläkin, teksti kopsattu Facesta:

Vaihdetaan (tai myydään) ko. kotiteatterijärjestelmä toiseen samantasoiseen pakettiin.

Muuten toimii hyvin, MUTTA bluetoothia ei saa kytkettyä pois päältä minkä seurauksena joku naapuri (kerrostalossa asun) tod.näk. vahingossa yhdistää puhelimensa tms. järjestelmään jolloin tietty liitetyn telkkarin äänet häviävät.
Soveltuu tämän takia parhaiten ehkä omakotitaloon jossa ei naapuria ole heti seinän takana.

Ikää paketilla on parisen vuotta, kuittia ei enää ole ja takuu loppunut. Kajarit tietääkseni naarmuttomat, voin tämän vielä tarkistaa jos joku kiinnostuu. Vaihdokkina saa ehdottaa suht samantasoista 5.1 -pakettia, pitää olla täysin toimiva kuitenkin. CD- ja Bluray-soitinta ei tarvitse olla, eli esim. vahvistin ja kajarisarja käy mainioisti myös. Plussaa jos vaihdokissa olisi hdmi-paikka/paikkoja, ei pakollinen kuitenkaan.
Tekniset tiedot ja nykypäivän hinnan voi katsoa esim. https://www.verkkokauppa.com/…/LG-LHB655-3D-Blu-ray-5-1-kot… tuolta.

Sijaitsee Jyväskylässä eikä itsellä valitettavasti ole mahdollisuutta kuskata, ja laatikkokin oli liian iso säilytettäväksi joten sitäkään ei ole.

EDIT: Voidaan toki myös myydä hintaan 250€, ostan sit niillä rahoilla jonkun käytetyn paketin.
 
Last edited:

Naksu

Punainen komentaja
Supermoderaattori
Rating - 100%
90   0   0
Joined
Apr 29, 2006
Messages
1,788
Reaction score
806
Phone model
Samsung Galaxy A50 | Amazfit Bip
Lasketaan hintaa 220 euroon. Voin tänään tutkia saako nuo tolppakajarit osiin, jos saa niin voin postittaa mutta tulee maksamaan maltaita. Tulkaa hakemaan pois, veetuttaa kun ei voi käyttää tuota laitosta :mad:
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom