Mobiili.fi LG lähtee haastamaan iPhone 7:n – uudesta lippulaivamallista kosolti lisätietoja

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsungin ja Applen lippulaivamallit pyörivät uutisissa usein tasaiseen tahtiin, mutta LG:n puhelimet ovat monesti jääneet vähemmälle huomiolle. Kyse ei kuitenkaan ole siitä, etteikö LG pystyisi kilpailemaan laadussa muiden valmistajien kanssa, sillä esimerkiksi viime vuonna julkaistu LG G4 listattiin yhdeksi vuoden parhaimmista puhelimista. Nyt LG:n odotetaankin julkaisevan Mobile World Congressissa LG G5 -lippulaivamallinsa ja alustavien tietojen mukaan harppaus viime vuoteen on merkittävä.

  Luultavasti merkittävin muutos uudessa puhelimessa on muotoilu, joka on siirtynyt muovista kohti metallia ja samalla hylännyt LG G4:n kaarevat linjat. Myös LG G4:ssä puhelimen takaa löytyneet volyymi-painikkeet on siirretty puhelimen sivuille ja näytön reunukset on saatu häivytettyä lähes kokonaan. Samalla puhelin on laitettu laihdutuskuurille, sillä toisin kuin 9,8 millimetriä paksu edeltäjänsä, on LG G5 8,2 millimetrin paksuudellaan huomattavasti lähempänä kilpailijoidensa lippulaivapuhelimia.

  [​IMG]

  Teknisten tietojen osalta LG G5:n on aiemmin veikkailtu sisältävän Qualcommin Snapdragon 820 -suorittimen, kolme gigatavua RAM-muistia ja C-tyypin USB-liitännän. Näytön osalta puhelimesta löytyisi 5,5 tuuman näyttö 1440 × 2560 pikselin resoluutiolla, joka vastaisi numeroiden valossa viime vuotista LG G4:ää. Ehkä suurimpana yksittäisenä erona muihin malleihin voi nähdä puhelimen akkuratkaisun, jossa muuten kiinteästä metallikuoresta voisi irrottaa akun avaamalla näytön alla sijaitsevan irto-osan.  [​IMG]
  CNET Korean julkaisema havainnekuva LG G5:n rakenteesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju