LG KP500 Cookie

Keskustelu osiossa 'LG', aloittaja Rachel, 3/2/09.

 1. Rachel

  Rachel

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/08
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Siemens ME75, DNA
  Eli tällaista löytyy LG:ltä. Näyttäisi ihan kelpo luurilta, ehkä suurimmat miinukset näyttäisivät olevan wlanin ja 3G:n puuttuminen. Mutta kosketusnäyttö tuohon n. 200 € hintaan on kyllä suuri plussa.

  Miten on, löytyykö täältäpäin ketään kyseisen luurin omistajaa? Kiinnostaisi kovasti tietää mielipiteitä kyseisestä kapistuksesta. :)

  //No, päätinpä ottaa härkää sarvista ja pistin tilaukseen. Tulen sitten kertomaan, kun olen luurin saanut käsiini... :)
   
 2. kurrre

  kurrre Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/6/04
  Viestit:
  1471
  Tykkäykset:
  196
  Puhelinmalli:
  S8, S7 edge, iPhone 6
  Mistä tilasit tämän? Tuolta cdon.fi:stäkö?
   
 3. Rachel

  Rachel

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/08
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Siemens ME75, DNA
  Tilasin sittenkin Saksasta, siihen 180 € hintaan. Nyt kyllä hieman harmittaa, kun saisi luurin jopa Gigantista. Niih.

  Mutta ihan kelpohan tämä on. :) Plussaa saa erityisesti näyttö (näyttää hyvältä ja tottelee sormia loistavasti), tuntuu hyvältä kädessä ja näyttää hyvältä. Kamera ottaa ulkona auringonvalossa megapikseleihinsä nähden todella hyviä kuvia, mutta sisällä tärähtää lähes poikkeuksetta. Pelitkin ovat okei, puhelin todella helppo käyttää ja qwerty on loistava, vaikka aluksi vaatikin hieman totuttelua. Käsinkirjoituskin on hauska, tosin hieman harmittaa, kun sen on tuskan takana saada selvää minun a-kirjaimista :D
  Miinusta voisi saada akkukesto, vanhassa siemensissä kun oli 8h ja tässä noin 3h. Tuntuu kuluvan todella nopeasti. Toinen on kuuloke/usb/laturi "aukko" (sori, aivot lyö tyhjää nyt), sen suoja tuntuu todella heppoiselta ja koko ajan pelkää, ettei se vain hajoa. Kuulokkeetkin ovat aika keskiverrot, ja kun ei edes tavallista jackia ilman adapteria siihen saa. Widgetit ovat aika keskiverrot, ei ole kovasti valinnanvaraa ja tulee käytettyä aika vähän kelloa ja kalenteri/päivämääräwidgettiä lukuunottamatta.

  Kokonaisuutta kuitenkin kiittelen, ja kouluarvosteluasteikolla voisin antaa numeroksi 9.
   
 4. tuure

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/3/09
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Ostin

  Itse tilasin Englannin mailta n. 150 euroon, valuutan kurssi, sekä postikulut mukaan lukien. Sanoisin että hyvään diiliin. Tietääkö kukaan jotain hyvää suojakalvoa puhelimeen Suomesta, ettei vaan näyttö naarmuttuisi?
   
 5. Naekkileipae Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/1/05
  Viestit:
  253
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Oneplus 3T
  Lisää kokemuksia kiinnostaisi kuulla. Ei ole meinaan hinnalla pilattu.
   
 6. Sakh

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/4/09
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Lg KP500 aka Cookie

  Täällä ei ole montaa kommentiia kyseisestä puhelemesta joten tässä omani:

  Hinta: alle 200€

  Kosketusnäyttö oli ehkä ensimmäinen asia, joka sai minut tämän ostamaan ja toinen oli microSD muistikorttipaikka, johon sain muistikortin vanhasta kännykästä

  ITSE ARVIO:

  Kosketusnäyttö ei ole mikään hipaisunäyttö, joka on mielestäni pelkkää plussaa. Se ei kuitenkaan tarkoita että joutuisit painamaan näyttöä, vaan ollaan siinä välissä. Äänen laatu on mukava, eikä enempää kännykästä odotakkaan. Näyttö on tarkka ja 3 megapikselin kameralla saat kuvia joita kelpaa näyttää jopa tietokoneella.(2048 X 11536) Täydellä QWERTY-näppäimistöllä (EI FYYSINEN) on kiva näppäillä viestejä. Jotkut voivat ajatella näppäimiä pieniksi muttaa kun multi touchia ei ole niin aika hyvin tajuaa, mitä näppäintä painaa. Puhelimessa tulee mukana tikku jolla on mukava tökkiä ruutua. Sitä ei varsinaisesti tarvitse, mutta jos haluaa kirjoittaa viestit käsin tai piirrellä, niin se on ehdoton. Alku näyttö on kaksi osainen: 1. ruutu on varattu widgeteille (analog. kello, kalenteri, musiikkisoitin yms.) ja 2. ruutu on 9 pikavalinnalle (yhteystietoja), josta voit nopesti soittaa muokata tietoja tai lähettää viestin. Alkuruudussa on 4 alanäppäintä: numeronäppäinten esiin tuoja, yhteystietoluettelo, viestit ja valikko. Fyysisiä näppäimiä puhelimessa on 7: vihreä ja punainen luuri, sovellustenhallinta näppäin, äänenvoimakkuuden säätimet , kamera ja näppäinlukko.
  Kännykän sileä kumimainen takapinta pitää sen mukavasti kädessä.

  Hintaan nähden 5/5

  Jos jotain jäi välistä tai heräsi kysymyksiä, antaa tulla.
   
 7. creepy Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/1/03
  Viestit:
  221
  Tykkäykset:
  7
  Hei

  oletteko löytäneet tätä jostain muun kuin mustan värisenä? esim kulta, mikä löytyy lg:n sivuilta?

  linkit olisi tervetulleita. ei haittaa vaikka saksasta, mutta mielellään suomesta.
   
 8. Zeppelin

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/9/03
  Viestit:
  28
  Tykkäykset:
  0
  Tuota yritin Youtuben kautta löytää arvostelua, jossa olisi vähän paremmin tuosta nettiselaimesta ja miten hyvin/nopeasti se toimii ja jos puhelimen oma nettiselain on huono, niin saako tähän esim. Operan? Itse olen vitkutellut tämän puhelimen hankintapäätöstä kun ei ole tässä tuota 3G:tä. Olin kuitenkin yllättynyt kun räpläsin kaverini Iphone "2G" -versiota niin miten nopea ja toimiva se netin selaus oli siihen nähden että puhelin toimi vain edge verkossa. Toimiiko muuten käsialatunnistus myös jos laittaa kalenteriin jotain tapaamisia yms.?
   
 9. Dexxter

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/06
  Viestit:
  37
  Tykkäykset:
  0
  Onko kellään tietoa, miten saisi siirrettyä tähän puhelimeen vanhat viestit nokian 5500 sportista?
   
 10. Frozzu

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  15/7/09
  Viestit:
  56
  Tykkäykset:
  8
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy A5
  Miten näin vähän pitemmän käytön jälkeen onko esiintynyt mitään vikoja tai huonoja puolia kyseisessä puhelimessa?

  Voitteko edelleen suositella sellaiselle jolla ei aikaisemmin ole ollut touch screen -puhelinta?
   
 11. Frozzu

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  15/7/09
  Viestit:
  56
  Tykkäykset:
  8
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy A5
  No tulipahan kyseinen puhelin tilattua, täytyy katsoa millaiset ensifiilikset puhelimesta tulee parin päivän päästä. Onko näissä muuten kuinka pitkä takuu 1 vuosi vai 2v ?
   
 12. Nick13

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/7/09
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Osaisiko joku kertoa miten viestiäänen saisi enemmän voluumia. Kiitos
   
 13. Rachel

  Rachel

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/08
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Siemens ME75, DNA
  Joo, voin suositella, itselläkin oli ensimmäinen kosketusnäyttöpuhelin.

  Suurempia vikoja en ole löytänyt muita kuin jos painat punaisesta "luuripainikkeesta" silloin kun olet gallerian jossakin kuvassa ja käynnistät sitten kameran, puhelin herjaa "Ei voida suorittaa. Ristiriita kohteessa (Galleria)". Ei muuta, mutta aika ärsyttävä, sillä joskus menee hyvä kuvaushetki sivu suun. Ennakoiva tekstinsyöttö ei ole loistava ja uuden näyttökalvon saisi kyllä jo hankkia jos sellainen löytyisi. Muuten oikein kelpo puhelin.
   
 14. log

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/8/09
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Miten saan soittajan / viestin lähettäjän nimen näkyviin ? Minulla näkyy vain numero.
   
 15. True Blue

  True Blue

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/10/09
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Galaxy S4 mini
  Tähän minäkin haluaisin vastauksen. Kaikkea on koitettu, sim/puhelimen muisti, +358 edessä ja ilman. Eipä tunnu mikään auttavan. Viisaammat voisi valottaa voiko asialle mitään tehdä..
   
 16. Randomon

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/11/09
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Tietäiskö kukaan kauanko akku kestää yhdellä lataus kerralla?
   
 17. JiVi

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Piti nyt rekisteröityä sitten tännekin, kun teki mieli jakaa vähän kokemuksia. Jos vielä sattuisi joku pohtimaan kyseisen puhelimen ostamista.

  Itse hommasin keksini tuossa pari kuukautta takaperin, ja fiilikset on vähän ristiriitaiset. Puhelinta on kehuttu joissain päin nettiä maasta taivaisiin, mutta ei se niin erikoinen ole. Kokonsa puolesta näppärä, näyttö toimii hyvin ja suurempaa lagitusta ei ole, mutta käyttöliittymä muuten jätti lopulta vähän toivomisen varaa.

  Tuo alkunäytön kaksiosaisuus on hyvä ratkaisu, kaksi ruutua on vallan passeli, varsinkin kun widgetit kalenteria ja muistilappuja lukuun ottamatta ovat melko hyödyttömiä. Mutta taas silmäkarkki menee käytettävyyden edelle. Ruutu kun vaihtuu sinänsä ihan kivasti semmoisen pyörähtävä kuutio -efektin saattelemana, mutta joskus puhelimen palautuessa jostain horroksesta tuon efektin lataaminen kestää luvattoman kauan, ja yhteystietoruutuun pääsemistä saa odotella pari sekuntia. Muuten yhteystietoruudussa olevien kuvakkeiden kautta pääsee kyllä tosi näppärästi soittamaan tai viestimään ihmisille.

  Akunkestoa on joissain testeissä valiteltu, ja puhuttu jopa muutaman päivän valmiusajoista, mutta se on ainakin meikäläisen versiossa kukkua. Ekalla latauksella hönkää riitti kolmeksi päiväksi, mutta litium-akulle tyypillisesti suorituskyky lähes kaksinkertaistui parin latauskerran jälkeen. Normikäytössä akku kestää vähintään viisi vuorokautta. (Tosin meikäläisen normikäyttö on aika vähäistä, joten jos naputtelee tsiljoona tekstiviestiä päivässä, voi varautua huomattavasti lyhyempään akunkestoon näytön syödessä melkoisen määrän virtaa.)

  Puhelimen oma nettiselain on hyvä, ja mitään muuta ei kaipaa, jos netinkäyttö rajoittuu satunnaiseen tiedonhakuun. Opera mininkin tähän saa, mutta se ei osaa käyttää kosketusnäyttöä oikein, ja osan selailutilasta vie virtuaalinen d-pädi. Sähköpostia en ole juuri käyttänyt, kun mokoma suostuu lataamaan maksimissaan 300 viestiä (tai siis viestin otsikkoa) yhteen laatikkoon, mikä on säälittävän vähän, kun inboxissa on n. 1000 viestiä. Yksi suurimpia vihanpurkauksia aiheutui sähköpostin asetusten laittamisesta. Korealaiset näyttävät olevan sitä mieltä, ettei validissa sähköpostiosoitteessa saa olla kuin maksimissaan yksi piste ennen @-merkkiä. Ongelman sai kyllä kierrettyä käyttämällä tilin luomisessa jotain kukkuosoitetta, ja korjaamalla spostiosoite oikeaksi jälkikäteen, jolloin pisteet jo kelpasivat.

  Suuri miinus tulee tuosta kuuloke/laturiliitännästä. Liitännän suojatikku kun pyörii vapaasti ympäri aina kun liitännässä on jotain kiinni. Voi kuvitella kuinka nopeasti se on rikki, jos puhelinta pitää taskussa samalla kun kuuntelee vaikkapa musiikkia LG:n surkeilla kuulokkeilla. Musiikin laatu on muutenkin aika kehnoa, kun joku insinööri on saanut kuningasajatuksen ja laittanut äänilähtöön ylipäästösuotimen, joka estää matalien äänien toistumisen kokonaan.

  Enempää detaileja en nyt tähän hätään jaksa kirjoitella, ei pitänyt edes näin pitkää sepustusta muutenkaan.. Mutta hintaansa nähden ihan hyvä puhelinhan tuo on, mutta minua lähinnä harmittaa se, että käyttöliittymä voisin olla niiiiin paljon parempikin. Ei se huono ole, mutta ei mikään ihmeellinenkään. Asteikolla 1-5, hyvä kolmonen.

  - J
   

Jaa tämä viestiketju