Mobiili.fi LG kopioi Nokian vanhan innovaation tulevaan lippulaivamalliinsa – auttaa erottumaan joukosta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  LG:n uskotaan julkistavan paljon odotetun G5-lippulaivamallinsa parin viikon kuluttua, mutta yksi puhelimen ennakkoon hehkutetuista myyntivalteista saattaa kuulostaa vanhalle Nokia-fanille turhankin tutulta. LG julkisti nimittäin hiljattain Facebook-sivuillaan viestin, jossa näytön kerrotaan olevan olevan aina päälle, sammumatta muiden puhelimien tapaan. Mainokseen liitetyn kuvan perusteella kyse on muun muassa kellonajan näyttämisestä lepotilassa, mikä on tuttu ominaisuus niin Lumia-puhelimista kuin vanhemmistakin nokialaisista.

  Varsinaisen lepotilassa nähtävän kellonajan sijaan, mielenkiintoisemmaksi yksityiskohdaksi viestistä voi nähdä LG:n mahdollisen siirtymisen OLED-näyttöteknologiaan. Edellisessä G4-lippulaivamallissaan LG tukeutui LCD-näyttöön, jonka täytyy teknisistä rajoituksista johtuen olla joko päällä tai pois päältä. OLED-näytössä sen sijaan puhelin voi pitää valaistuna pelkästään yksittäisiä pikseleita, mikä vähentää merkittävästi virrankulutusta, jos vain pieni osa näytöstä on käytössä. Tästä syystä esimerkiksi kellon ajan näyttäminen lepotilassa onnistuu huomattavasti vähemmällä virrankulutuksella OLED-näytöissä, mikä antaisi osviittaa LG:n mahdollisesta siirtymisestä OLED-teknologiaan.

  Tarkempia tietoja LG G5:stä saadaan todennäköisesti 22. päivä alkavassa Mobile World Congress -tapahtumassa. Aikaisemmin lippulaivamallista vuotaneita tietoja voi lukea aiemmista uutisistamme.

  [​IMG]
  Vuotokuva LG G5:stä suojakuoriin pakattuna.

  [​IMG]
  LG G5:stä löytynee USB Type-C -portti.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju