Mobiili.fi LG ilmoitti lehdistötilaisuudestaan – LG G5 julki ensi kuussa?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2133
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Mobile World Congress -tapahtuma lähestyy kovaa vauhtia. LG onkin aloittanut valmistelunsa ja laittanut liikkeelle MWC-lehdistötilaisuutensa kutsut. Ennakko-odotusten mukaan messuilla nähdään uusin LG-lippulaivapuhelin.

  LG on alkanut kutsua lehdistöä MWC-pressitilaisuuteensa, kertoo muiden medioiden ohella Android Beat. Yhtiö esittelee laiteuutuuksia Barcelonassa 21. helmikuuta, eli juuri ennen jokavuotisen messutapahtuman virallista starttia.

  Päivämäärän lisäksi kutsussa on vain kryptinen teksti ”play begins” eli ”leikki alkaa”. Lausahdus ei anna suoria viitteitä esiteltävistä laitteista, joten tässä vaiheessa jäljelle jäävät vain huhut ja spekulaatiot.

  Yleensä LG on esitellyt G-lippulaivansa hieman myöhemmin keväällä. Tämänhetkisten tietojen perusteella on kuitenkin hyvin mahdollista, että LG G5 esiteltäisiin nimenomaan MWC-messujen tiimellyksessä. Tapahtuma on vuosittain varsin hedelmällistä aikaa mobiililaitteiden julkistuksille.

  Toinen virallista esittelyä vailla oleva puhelinmalli on LG K4. Edullisemman laitesarjan ensimmäiset jäsenet esiteltiin vuoden alussa CES-messuilla, mutta kolmas ja pienin malli on toistaiseksi nähty vain ohimennen LG:n mainosvideolla.

  [​IMG]
  LG järjestää lehdistötilaisuuden MWC-messujen yhteydessä 21. helmikuuta

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju