MobiiliBlogi LG Gentle + Android Lollipop = uuden sukupolven simpukkapuhelin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/7/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  Ennen älypuhelimia ja kosketusnäyttöjä simpukkamuotoon rakennetut matkapuhelimet olivat kova sana. Se oli yhden aikakauden villitys, jonka viimeisiä todellisia menestystarinoita lienee Motorola Razr, joka on itse asiassa kaikkien aikojen myydyin simpukkapuhelin. Sitä on myyty yli 130 miljoonaa kappaletta.

  Aika ajoin valmistajat herättävät tämän menneen trendin henkiin julkistamalla markkinoille uusia simpukkapuhelimia. Korealainen LG on tehnyt näin esittelemällä Gentle-nimeä tottelevan älypuhelimen, joka on suunnattu valmistajan kotimarkkinoille. Kyllä, kyseessä on todellakin älypuhelin, sillä laitteessa on Android 5.1 Lollipop -käyttöjärjestelmä.


  LG:n uusi simpukkapuhelin ei pullistele teknisillä ominaisuuksilla. Siinä on 1,1 gigahertsin neliydinsuoritin, 3,2 tuuman 480 x 320 pikselin kosketusnäyttö, 4G LTE, gigatavun verran käyttömuistia ja neljä gigatavua muistikortilla laajennettavaa tallennustilaa. Mukana on kolmen ja 0,3 megapikselin kamerat, 1700 milliampeeritunnin akku, tuki WiFi:lle ja nahkaa mukaileva rakenne.

  Puhelin saapuu pian myyntiin Etelä-Koreassa 200 000 wonin hintaan. Euroiksi muutettuna tämä tekee noin 150 euroa. Suomessa laitetta tuskin koskaan nähdään myynnissä. Onko tämä pettymys vai ei, sen jokainen voi päättää itse.

  GSM Arena, LG Gentle is an Android Lollipop flip phone for Korea

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju