LG G6 Suomeen huhtikuun lopussa 750 euron hintalapulla

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15391
Reaktiopisteet
103
Uutta Android-lippulaivaa haikaileville on pian tarjolla kaksi mielenkiintoista uutuutta. Molemmat tulevat Koreasta ja ovat LG:n G6 sekä Samsungin Galaxy S8. Kaksikko saapuu myyntiin samoihin aikoihin, huhtikuun lopussa.

LG julkaisi hiljattain suomenkielisen lehdistötiedotteen, jossa se ilmoittaa aloittavansa G6:n maailmanlaajuisen myynnin pian. Tarkkaa päivää tai hintaa valmistaja ei suostunut kuitenkaan paljastamaan, vaan kertoo paikallisten jälleenmyyjien ilmoittavan kyseiset tiedot. Niinpä pikaisella selailulla ainakin Gigantti ilmoittaa käynnistävänsä LG G6:n toimitukset ennakkotilaajille 27. huhtikuuta.


G6:n saama palaute on ylittänyt odotuksemme”, kertoo Juno Cho, LG Electronicsin Mobile Communications -liiketoiminnan johtaja. ”Meillä oli G-sarjan parissa paljon töitä, ja kuluttajilta kuulemamme palaute on ollut erittäin inspiroivaa ja hyödyllistä.

LG G6 rakentuu suuren 5,7 tuuman kosketusnäytön ympärille, jonka kuvasuhde on 18:9 ja tarkkuus 2880 x 1440 pikseliä. Puhelimen sydämenä sykkii Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on neljä gigatavua käyttömuistia. Tallennustilaa löytyy 32 gigatavua. G6:n takaa löytyy kaksi 13 megapikselin kameraa, joista ensimmäinen on varustettu f/1.7- ja toinen f/2.4-optiikalla. Puhelimen ohjelmistosta vastaa Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmä, jonka päällä lepää UX 6.0 -käyttöliittymä.

Uusi LG G6 tulee julkaisussa maksamaan ainakin Gigantissa 749 euroa. Se on näin ollen hieman edullisempi kuin Galaxy S8, jonka hinta samaisessa verkkokaupassa on 829 euroa.

Kumpi malleista kiinnostaa enemmän?


Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom