Mobiili.fi LG G5 nähdään helmikuussa – saamassa metallisen designin ja iirisskannerin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2096
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  LG G4:n takakuori oli joko nahkainen tai muovinen


  Vajaan kolmen kuukauden päästä alkaa Mobile World Congress, jolloin eri yhtiöt esittelevät valtavasti uusia älypuhelimia ja muita älylaitteita. LG on parina viime vuotena esitellyt uuden lippulaivaälypuhelimensa pari kuukautta messujen jälkeen, mutta huhujen mukaan LG G5 näkisi päivänvalon jo helmikuussa. Asiat käyvät ilmi Weibon kautta.

  LG G3:ssa tai G4:ssä ei ollut sormenjälkitunnistinta tai muuta vastaavaa tunnistautumiskeinoa, mutta LG G5 korjaisi tämän asian. Näillä näkymin puhelimeen tulisi LG V10:n tapaan sormenjälkitunnistin sekä iirisskanneri. Jälkimmäinen on nähty jo uusissa Lumia-älypuhelimissa. Muovi ja nahka olisi tällä kertaa vaihtunut metalliin. LG G5 saisi luultavasti kokonaan metallisen rakenteen. Se olisi vastaavanlainen ratkaisu kuin LG Zero -puhelimessa.

  Puhelimen takakamera saisi lisää megapikseleitä ja suuremman sensorin. 20-21 megapikselin takakamerassa olisi suuri 1/2-tuumainen sensori. Etupuolella olisi kahdeksan megapikselin kamera, mutta vielä ei ole varmuutta siitä, onko etukamera tuplakamera niin kuin LG V10:ssä. LG G5:n nopeudesta huolehtisi Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, joka löytynee ensi vuonna useista huippupuhelimista.

  [​IMG]
  LG V10:n etupuolelta löytyy kaksi näyttöä ja kaksi kameraa

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju