Mobiili.fi LG G4 Pro käväisi testiohjelmassa – kovan luokan jättiluuri

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2152
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  LG:ltä on aiempina vuosina nähty Pro-versiot lippulaivaälypuhelimistaan. Pro-versioissa oli suuremmat näytöt verrattuna ”perusversioihin”, mutta LG G3:lle ei nähty lainkaan Pro-versiota. Nyt GFXBench -testiohjelman kautta on vuotanut tietoja huhutusta LG G4 Pro -puhelimesta, kertoo FoneArena.

  LG G4 Pro olisi kovan luokan jättiluuri ja näin olle kilpailisi esimerkiksi Samsungin Galaxy Note-laitteiden kanssa. G4 Prossa olisi 5,7 tuuman kosketusnäyttö 2560×1440 pikselin tarkkuudella. Laitteen nopeudesta huolehtisi LG G4:n tapaan Qualcommin kuusiytiminen ja 64-bittinen Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri. Sen tukena olisi jopa neljän gigatavun verran RAM-käyttömuistia.

  Puhelimen takapuolella olisi 16 megapikselin kamera, joka tukisi parhaimmillaan Ultra HD -videotallennusta. Etupuolella sijaitsisi taasen 4,7 megapikselin kamera, jolla voisi ottaa 2K-videoita. Kuvia ja videoita voisi ottaa mukavan määrän, sillä laitteessa olisi 64 gigatavua tallennustilaa. Käyttöjärjestelmänä laitteessa toimisi Android 5.1.1 Lollipop LG:n omilla höysteillä varustettuna.

  Yhtiö esitteli tänään uuden LG V10 -älypuhelimen, jonka erikoisuuksina on kaksi etukameraa ja niiden vieressä oleva lisänäyttö. Teknisten ominaisuuksien valossa LG G4 Pro muistuttaa paljon juuri esiteltyä V10 -älypuhelinta. Voi hyvinkin olla, että LG G4 Pro olisi V10:n korvaaja monilla markkina-alueilla.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju